15 bin öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanır? Öğretmen atama tercihleri ne zaman?

Sözleşmeli öğretmenlik atamaları için süreç devam ediyor. 15 bin sözleşmeli öğretmen atama takvimine göre sözlü sınavlar 12-27 Kasım'da gerçekleşti. karantina uygulaması nedeniyle sözlü sınava katılamayan adayların başvuruları ise 12 Kasım-9 Aralık'ta alınacak. Peki, 15 bin öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanır? Öğretmen atama tercihleri ne zaman?

15 bin ek öğretmen atama sonuçları heyecanla bekleniyor. 15 bin sözleşmeli öğretmen atama takvimine göre sözlü sınavlar 12-27 Kasım'da gerçekleşti. Mülakat aşamasını geride bırakan adaylar tercihlerin ne zaman alınacağını ve sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki, 15 bin öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanır? Öğretmen atama tercihleri ne zaman?

MEB SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKATLARI BİTTİ Mİ?

15 bin sözleşmeli öğretmen atama takvimine göre sözlü sınavlar 12-27 Kasım'da gerçekleşti.

Karantina uygulaması nedeniyle sözlü sınava katılamayan adayların başvuruları ise 12 Kasım-9 Aralık'ta alınacak ve bu adayların sözlü sınavları 13-17 Aralık'ta düzenlenecek.

Engelli öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? Engelli öğretmen atama sonuçları nereden öğrenilir?

MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sözleşmeli öğretmen alımı mülakatlarının ardından sınav sonuçları ilan edilecek. Sözlü sınav sonuçları takvime göre 27 Aralık'ta ilan edilecek. Sözlü sınav sonuçlarına, sınav merkezi olan il millî eğitim müdürlüğü aracılığıyla sınava girdiği sözlü sınav komisyonuna itiraz edilebilecektir. İtirazlar, sözlü sınav komisyonu tarafından değerlendirilecek ve ilgililere bildirilecektir.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK ATAMA TERCİHLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Öğretmen ataması tercih işlemleri 21-26 Ocak 2022 tarihleri arasında alınacak.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK ATAMALARI NE ZAMAN?

Sonuçlar 31 Ocak 2022 tarihinde duyurulacak. Böylece öğretmen ek atamaları bu yıl ikinci dönem başlamadan gerçekleştirilmiş olacak.