Yakın danışmanının Kovid-19 testi pozitif çıkan Trump'ın kendisi ve eşi de koronavirüse yakalandı

ABD Başkanı Trump'ın son iki gündür gerçekleştirdiği seyahatlerde kendisine eşlik eden yakın danışmanlarından Hope Hicks'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine koronavirüs testi yaptıran Trump, kendisinin ve eşi Melania Trump'ın testinin pozitif çıktığını açıkladı.

AKSAM.COM.TR

ABD Başkanı Donald Trump'ın yakın danışmanlarından Hope Hicks'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Danışmanının koronavirüse yakalandığını doğrulayan Trump, kendisinin ve eşinin de test yaptırarak sonuçları beklemeye başladıklarını bildirmişti. Son dakika haberine göre, ABD Başkanı Donald Trump, kendisi ve eşi Melania Trump'ın koronavirüse yakalandıklarını duyurdu.

Aksam.com.tr'nin The Daily Beast'ten aktardığı habere göre, kendisinin ve eşinin son iki gün içerisindeki seyahatlerinde Hope Hicks ile yakın temas halinde olduklarını belirten Trump, şunları kaydetti:

"Son zamanlarda Hope ile çok vakit geçirdik. Her zaman maske takıyordu, ama testi pozitif çıktı. Biraz önce hem ben hem de eşim test yaptırdık. Ne olacağını göreceğiz."

Hope Hicks'in yanına çok sayıda asker ya da kolluk kuvveti geldiğini ve Hicks'in kendilerine her zaman kibar davrandığını anlatan Trump, "Hiç birine yanına yaklaşmamasını söyleyemiyordu." dedi.

Hicks'in koronavirüs semptomları göstermeye başladığı bildirilirken, Trump ve eşinin de karantina süreçlerini başlatacakları ifade edildi.

TRUMP VE EŞİ KORONAVİRÜSE YAKALANDILAR

ABD Başkanı Donald Trump, kendisi ile eşi Melania Trump'ın Kovid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Resmi Twitter hesabından açıklama yapan ABD Başkanı Donald Trump, kendisi ve eşi Melanie Trump'ın koronavirüse yakalandığını duyuran Trump şu sözleri kullandı: 

"Bu gece First Lady ve benim Kovid-19 testimiz pozitif çıktı. Karantina ve iyileşme sürecine hemen başlayacağız. Bu süreci beraberce atlatacağız."