Üç çocuğu ve karısını öldürüp intihar etti

ABD'nin Ohio eyaletinde yaşayan bir ailenin üçü çocuk olmak üzere beş üyesi Perşembe akşamı evlerinde ölü bulundu ve polise göre aile içinde yaşanan tartışma sonucunda baba önce tüm aileyi sonra kendisini vurdu.

Aksam.com.tr

ABD'de Uniontown Polisi, kadının iş arkadaşının iki gündür kendisinden haber alamaması ve çocukların iki gün okula gitmemesi üzerine bir sağlık kontrolü yapmak üzere Stark County'deki eve geldi.

Aksam.com.tr'nin ABC News'ten çevirdiği habere göre, memurlar eve vardıklarında bir şeylerin ters gittiğini anladılar çünkü postalar içeri alınmamış ama arabalar hala dışarıda park halindeydi.

Uniontown Polis Şefi Michael Batchik yaptığı açıklamada, "Bazı paketlerin ön verandada olduğunu fark ettim, bazı şeylerin tam olarak doğru olmadığını fark ettim" dedi.

Polis, beş kurbanın 46 yaşındaki Jason Dunham ve 42 yaşındaki Melissa Dunham çifti ile üç çocukları 15 yaşındaki Renee Dunham, 12 yaşındaki Amber Dunham ve 9 yaşındaki Evan Dunham olduğunu ve hepsinin de "aile içi bir olaydan kaynaklandığı düşünülen kurşun yaralarına yenik düştüğünü" tespit etti.

CantonRep.com'a göre polis, bir komşunun yardımıyla eve girip iki yetişkin ve üç çocuğu kendi yatak odalarında ölü olarak buldu.


Stark County'nin baş müfettişi Harry Campbell, olayda silahı kullanılan Jason Dunham'ın "kendi kendini yaraladığı anlaşılan" bir kurşun yarası olduğunu söyledi.

inkedIn hesabına göre Melissa Dunham, Bober Markey Fedorovich (BMF) Life and Careers Accounting firmasında çalışıyordu.

Bober Markey Fedorovich firmasından yapılan açıklamada "Melissa Dunham ve ailesinin şok edici ve trajik ölüm haberiyle yıkıldık" denildi. Kurum, "Melissa, BMF liderlik ekibinin saygın bir üyesi ve birçok çalışanımız için yakın bir arkadaştı. Firmamızda geçirdiği 18 yıl boyunca yaptığı yaptığı katkı ölçülemezdi'' dile getirdi.

Jason Dunham'ın LinkedIn hesabında perakende yönetim şirketi POS Highway'de Satış ve İş Geliştirme alanında çalıştığı görülüyor.

Evin içindeki manzara, Akron'un 14 mil güneydoğusunda yer alan ve 7.000'den biraz fazla kişinin yaşadığı şirketleşmemiş bölge için şimdiye kadarki en kötü manzara olarak tanımlandı.