Trump'tan Zuckerberg'e uyarı... ''Kalan hayatını hapiste geçirirsin''

ABD eski başkanı ve başkan adayı Donald Trump, Meta Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg'ü ''seçimlerde hile yapması halinde ömrünün geri kalanını hapislerde çürüyeceği'' uyarısında bulundu. İşte detaylar...

aksam.com.tr

ABD başkan adayı Donald Trump'In yeni yayınlanacak kitabında, Mark Zuckerberg ile ilişkili olan kısım dünyanın gündemine oturdu. Trump, Zuckerberg'i alenen "müebbet hapisle" tehdit etti.

aksam.com.tr'nin Politico'dan aktardığı habere göre, Trump, gelecek hafta satışa sunulacak yeni kitabı Save America! (Amerika'yı Kurtarın" kitabında, başta Meta Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg olmak üzere seçimlerde hile yapılmamasına karşı uyarılarda bulundu.

Trump söz konusu kitabında 40 yaşındaki Zuckerberg ile yaptığı görüşmeyi anlattı ve 2020 seçimleri konusunda öfkesini de dile getirdi.

Önceki seçimlerde kendisine komplo kurulduğunu ve seçimlerde hile yapıldığını iddia eden Trump, Zuckerberg için kitabında şu ifadeleri kullandı:

"Onu yakından izliyoruz ve bu sefer yasa dışı bir şey yaparsa hayatının geri kalanını hapiste geçirecek. 2024 Başkanlık Seçimi'nde hile yapan diğerleri gibi..."