Tansiyon yeniden yükseliyor... Karabağ'da sinsi hamle!

Azerbaycan toprağı Karabağ'da, Ermenistan tarafından gerilimi tırmandıracak adımlar atılıyor. Karabağ'daki yasa dışı Ermeni güçler, Azerbaycan ordusunun mevzilerine yakınlaşmak ve kendi mevzilerini pekiştirmek için siper kazıyor. İşte ayrıntılar...

Ermenistan, Azerbaycan toprağı Karabağ'da tansiyonu yükseltecek adımlar atıyor. Ermenistan güçleri, son günlerde Azerbaycan ordusunun mevzilerine ateş açarak gerilimi tırmandırdı.

Karabağ'daki yasa dışı Ermeni güçler, Azerbaycan ordusunun mevzilerine yakınlaşmak ve kendi mevzilerini pekiştirmek için siper kazıyor.

Hafta içerisinde yasa dışı Ermeni güçler, Azerbaycan ordusunun Hocavend, Fuzuli, Ağdam, Kelbecer, Laçın ve Hocalı bölgelerindeki mevzileri önünde yeni siper kazısı ve istihkam girişimlerine başladı.

Ermeni güçlerin tüm girişimleri, Azerbaycan ordusunca engellendi.

Son olarak Ermeni militanlar Rus barış koruma birliklerinin geçici olarak konuşlandığı Fuzuli bölgesi yönündeki mevzilerinin önünde yeni hendekler kazmaya çalıştı.

Öte yandan Karabağ bölgesinde ayrılıkçı güçlerin sözde cumhurbaşkanlığı seçimleri yapmasının ardından artan tansiyon devam ediyor. Ankara'nın ardından AB, Pakistan ve Türk Devletleri Teşkilatı sözde seçimi kınadı.

Başkan Erdoğan'dan Ermenistan çıkışı: Atılan adımlar doğru değil

Erivan-Moskova hattında ipler gerildi... ABD'den Rusya'yı kızdıracak açıklama!

Ermenistan yine ateşle oynuyor... Bölgede hareketlilik başladı: Azeri zırhlıları sınıra kaydırıldı

Bölge resmen kaynıyor... Ermenistan'a gözdağı veriliyor!