HABER MERKEZİ
İran'ın başkenti Tahran'da hava savunma sisteminin aktif hale geldiği bildirildi.
Mehr Haber Ajansı'na göre, Tahran'daki hava savunma sistemi düşman unsurlarına karşılık vermek için çalıştı.
Öte yandan, İsrail'in Yedioth Ahronoth gazetesine göre, Tahran'da hava savunma sistemlerinin devreye girdiği haberinin ardından, bir İsrail ordusu kaynağı, İran'a saldırı düzenlemediklerini söyledi.
İran dini lideri Mücteba Hamaney, "Halk arasında oluşan olağanüstü birlik nedeniyle düşman saflarında bir kırılma meydana geldi" dedi.
HAVA SAVUNMA SİSTEMİ, KÜÇÜK İHA VE MİNİ DRONLAR NEDENİYLE DEVREYE GİRDİİran'ın başkenti Tahran'da hava savunma sisteminin aktif hale gelmesinin nedeninin küçük insansız hava araçları (İHA) ve mini dronlar olduğu bildirildi.
Fars Haber Ajansı, Tahran ve birkaç şehirde hava savunma sistemlerinin devreye girmesinin nedenini, "Orbiter" tipi de dahil olmak üzere küçük İHA ve mini dronlar olarak duyurdu.
Mehr Haber Ajansı, Tahran'daki hava savunma sisteminin düşman unsurlarına karşılık vermek için çalıştığını bildirmişti.
İsrail'in Yedioth Ahronoth gazetesine göre, Tahran'da hava savunma sistemlerinin devreye girdiği haberinin ardından, bir İsrail ordusu kaynağı, İran'a saldırı düzenlemediklerini belirtmişti.