Soykırımcı İsrail Gazze'de okul bombaladı

Soykırımcı İsrail ordusu, Gazze'de yerinden edilen Filistinli sivilleri katlediyor. Son olarak Filistinlilerin sığındığı okulu hedef alan soykırımcı İsrail, 3 Filistinliyi daha katletti.

AA

Soykırımcı İsrail ordusunun Gazze kentinde yerinden edilen Filistinlilerin sığındığı bir okulu bombalaması sonucu, ilk belirlemelere göre, 3 kişi hayatını kaybetti.

Görgü tanıkları, AA muhabirin yaptığı açıklamada, soykırımcı İsrail ordusunun Ez-Zehra Okulu'nu hedef aldığını ve okulda binlerce yerinden edilen Filistinlinin bulunduğunu aktardı.

Gazze kentindeki El-Ehli Baptist Hastanesinden bir kaynak da İsrail ordusunun yerinden edilenlerin sığındığı okula yönelik saldırısında hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi ile yaralıların hastaneye getirildiğini söyledi.

KATLEDİLENLERİN SAYISI 43 BİNE YAKLAŞTI!

Soykırımcı İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda yaklaşık 17 bini çocuk, 11 bin 378'i kadın olmak üzere 42 bin 718 Filistinli öldü, 100 bin 282 kişi yaralandı.

Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.