Rusya'da büyük skandal! Putin'i televizyonda görenler gözlerine inanamadı...

Rusya Devlet Başkanı Putin, ülkede gündem oldu. Rusya'ya bağlı bir bölge olan Kaliningrad merkezli bir televizyon kanalı, Putin'in ''kafasını kesince'' ortalık karıştı. Yayına sebebiyet veren kanal, söz konusu hatanın ''teknik aksaklıktan'' kaynaklandığını belirtti.

Kaskad TV adlı yayın kuruluşu, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yeni yıl öncesi geleneksel olarak yaptığı halka hitabını yayınlıyordu. Fakst program sırasında yaşanan aksaklık ülkede gündemi karıştırdı.

Zira Putin, kanalın yayınına kafasının üst kısmı kesilmiş şekilde yansıdı. İzleyiciler karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlık yaşarken, olay hemen sosyal medyaya aksetti.

İngiliz The Mirror gazetesinde yer alan habere göre; bir sosyal medya kullanıcısı "En nihayetinde o bir KGB çalışanı. Hiç kimse onun gerçek yüzünü görmemeli." şeklinde yazdı.

Bir başka kullanıcı ise "Herkes orada sadece botoks olduğunu biliyor." yazarken, bir diğeri de "Çok cesur bir kanal." yorumunda bulundu.

"SORUMLULAR CEZALANDIRILACAK"

Haber kanalı olan Kaskad TV, bu yayın skandalı nedeniyle özür dilemekle yetinmedi ve "sorumluların cezalandırılacağı" mesajını paylaştı. Olayın bir protesto değil, "teknik aksaklıktan" kaynaklandığı belirtildi.

ÖZÜR DİLEDİLER

Kaskad TV editörleri, hatayı fark edince hem televizyon hem de internetteki yayını kesip müzik girdi. Kanaldan yapılan açıklamada, hataya ilişkin soruşturma başlatıldığı belirtilirken, izleyicilerden özür dilendi.