Putin ve Zelenski görüşecek mi? Kremlin'den son dakika açıklaması!

''Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna lideri Volodimir Zelenski görüşecek mi?'' sorusuna Kremlin'den yanıt geldi.

AA

Rusya-Ukrayna savaşının 18. gününde bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Kremlin Sarayı, "Putin ve Zelenski görüşecek mi?" sorusuna yanıt verdi.

Rus füzeleri Polonya sınırındaki askeri üssü vurdu

Kremlin Sarayı, "Putin ve Zelenski arasında görüşme ihtimali göz ardı edilemez, ancak önce neyin tartışılacağını ve sonucun ne olacağını anlamanız gerekli" ifadesinde bulundu.

FSB'de Putin depremi! İmzayı attı!

BMMYK'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliğince (BMMYK) yapılan açıklamada, Ukrayna'daki mülteci krizine ilişkin çeşitli kaynaklardan edinilen veriler paylaşıldı. Açıklamada, 24 Şubat-12 Mart'ta yarıdan fazlası Polonya'ya olmak üzere 2 milyon 698 bin 280 mültecinin Ukrayna'dan komşu ülkelere geçtiği belirtildi

Putin: Ukrayna ile görüşmelerde bazı olumlu değişiklikler var

Öte yandan, BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliğine göre ise Rusya-Ukrayna savaşında 24 Şubat-11 Mart arası en az 579 sivil hayatını kaybetti, 1002 sivil ise yaralandı. Açıklamada, sivil ölü ve yaralı sayısının tespit edilenden çok daha yüksek olabileceği uyarısı yapıldı.

Kremlin "müzakere" açıklaması: Ukrayna Rusya'nın taleplerini biliyor

Putin'den 'gönüllü savaşçı' mesajı

NATO Genel Sekreteri tarih verdi: Önemli kararlar alacağız

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov: Ermenistan'a ilişkilerin normalleşmesine ilişkin yeni teklif sunuldu