Prenses Diana'nın eski koruması konuştu... Yıllar sonra dikkat çeken iddia

İngiltere Veliaht Prensi Charles'tan boşanan ve 1997'de Paris'teki trafik kazasında sevgilisi ile birlikte hayatını kaybeden Prenses Diana ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Prens Charles'ın Camilla Parker ile ilişkisi nedeniyle bittiği bilinen evliliğin, Prenses Diana'nın eski koruması Alan Peters ile ilişkisini bulunması nedeniyle bittiği iddia edildi.

Sabah

Prenses Diana ile ilgili dikkat çeken yeni bir iddia ortaya atıldı. Prenses Diana'nın evliliğinin bitmesinin sebebi olarak Prens Charles'ın Camilla Parker ile ilişkisi değil, Prensesin koruması ile olan ilişkisi olduğu iddia edildi.

Sabah'ta yer verilen habere göre, Prensesin eski koruması Allan Peters, Prens Charles'ın Camilla ile ilişkisinin, Diana'nın koruması Barry Mannakee ile ilişkisini öğrendikten sonra başladığını öne sürdü.

İngiltere Veliaht Prensi Charles'tan 1996'da boşanan, 1997'de ise Paris'teki trafik kazasında sevgilisi Dodi el Fayed ile birlikte hayatını kaybeden Prenses Diana'nın evliliğinin bitmesinin sebebi olarak Charles'ın ihaneti gösterilmişti.

Ancak Prenses Diana'nın koruması çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

İLK ALDATAN DİANA

Daily Mail'de yer alan habere göre; Prensesin eski koruması Allan Peters, Charles'ın Camilla ile ilişkisinin, Diana'nın koruması Barry Mannakee ile ilişkisini öğrendikten sonra başladığını öne sürdü.

"KABUL ETTİ"

Peters, "Barry yakınındayken Diana'nın davranışlarının farklı olduğunu görmüştüm. Kendisiyle konuştuğumda da ilişkiyi kabul etmişti" ifadelerini kullandı. O dönemde Charles'ın da bu ilişkiyi öğrendiğini iddia eden Peters, "Eşini ilk aldatan prensesti." dedi.

Yıllar sonra ortaya atılan bu iddianın arkasında, 2005'te Camilla'yla evlenen Charles'ın olduğu iddiası da var.