Patates kızartmasını beğenmedi: Dükkan sahibi ateş açtı

Yeni yayınlanan görüntülerde Jack In The Box arabalı servis çalışanının, patates kızartması yüzünden çıkan tartışmanın ardından aralarında 6 yaşında bir kız çocuğu ve hamile annesinin de bulunduğu üç kişilik bir aileye ateş ettiği anlar görülüyor.

Aksam.com.tr

Geçen yıl açılan ve halen devam eden bir davaya göre, yasal belgelerde Alonniea Ford olarak tanımlanan fast food çalışanı, Mart 2021'deki anlaşmazlık sırasında sürücü hızla uzaklaşırken silahını çıkarıp aileyi taşıyan araca ateş etti.

Aksam.com.tr'nin Daily Mail'den çevirdiği habere göre, silah sesleri duyulmadan saniyeler önce Ford, hamile kadının kocası Anthony Ramos olduğu tespit edilen sürücüye öfkeyle ketçap paketleri ve diğer eşyaları fırlattı.

Görüntülere göre, Houston'daki lokasyonda başka bir çalışan olaya müdahale etmeye çalışırken Ramos da işçiye bir şeyler fırlattı.

Görüntülerde, şok edici vurma olayının ardından Ford'un uzaklaştığı ve daha sonra pencereye dönerek ortalığı temizlediği görülüyor.

Görüntüler Jack In The Box ve Ford aleyhine açılan 2022 tarihli davanın bir parçası. Ramos ve eşi 1 milyon dolardan fazla tazminat talep ediyor.


Kavga sebebi kıvırcık patatesler

Dava dilekçesinde, "Davacı, Ford'dan siparişini aldıktan sonra siparişinde kıvırcık patates kızartmasının eksik olduğunu gördü ve bu da tartışmanın büyümesine yol açtı" deniyor.

Davaya göre Ford, ölümcül bir silahla ağırlaştırılmış saldırı ile suçlandı.

Ailenin avukatı tarafından sağlanan yasal belgelere göre, daha sonra ölümcül davranış suçunu kabul etti.

Ailenin avukatı Randall L. Kallinen yaptığı açıklamada, "Jack-In-The-Box, müşterilerini onları öldürmeye teşebbüs edecek birine maruz bırakmamak için çalışanlarının geçmişini kontrol etmelidir" dedi.

"Bu öfke vakaları Houston'da kontrolden çıkmaya başladı."