Obama, seçimlerde tarafını seçti: Kasım ayında çok şey tehlikede

ABD'nin eski başkanlarından Barack Obama, yaklaşan başkanlık seçimlerinde tarafını seçti. Joe Biden'ı desteklediğini söyleyen Obama, ''Bu seçim hala, hayatı boyunca sıradan insanlar için mücadele etmiş biri ile sadece kendini düşünen biri arasında bir seçim.'' ifadelerini kullandı. Obama, kasım ayındaki seçimlere dikkat çekerek, ''Çok şey tehlikede'' dedi.

aksam.com.tr

ABD başkanlık seçimlerinde yarışan Joe Biden ile Donald Trump, bir televizyon programında canlı yayında tartıştı.

Tartışma sırasında Biden, yer yer durakladı ve kafa karışıklığı yaşadı. Milyonlarca ABD'li seçmenin takip ettiği tartışmanın ardından yapılan ankette, Trump'ın Biden'a kıyasla üstünlük kurduğu ve düellonun kazananı olduğu açıklandı.

OBAMA'DAN BIDEN'A DESTEK!

ABD'de eski Başkan Barack Obama, ABD Başkanı Joe Biden ve Donald Trump arasındaki televizyon tartışması sırasında Biden'ın durakladığı ve kafa karışıklığı yaşadığı eleştirilerine cevap verdi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Obama, başkanlık seçimlerine değindi, Trump ile Biden arasındaki tartışmaya dikkat çekti.

Mevcut ABD Başkanı Biden'ı destekleyen Obama, şu ifadeleri kullandı:

"Kötü münazara geceleri olur. İnanın bana, biliyorum. Ancak bu seçim hala, hayatı boyunca sıradan insanlar için mücadele etmiş biri ile sadece kendini düşünen biri arasında bir seçim. Doğruyu söyleyen, doğruyu yanlışı bilen ve bunu Amerikan halkına dosdoğru söyleyen biri ile kendi çıkarı için yalan söyleyen biri arasında bir seçim. Dün gece bunu değiştirmedi ve bu yüzden Kasım ayında çok şey tehlikede"