Netanyahu'nun oğlundan küstah paylaşım: Bölücü terör örgütü için 'özgürlük' narası attı

Başkan Erdoğan'ın işgalci İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği katliama uluslararası kamuoyunda şiddetle tepki göstermesi, işgalci İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu'da rahatsızlık uyandırdı.

İşgalci İsrail Ordusun'un Gazze Şeridine yönelik ablukası artarak devam ederken çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 18 bine yakın sivilin hayatını kaybettiği binlerce evin bombalandığı açıklandı.

Öte yandan uluslararası basının işgalci İsrail'in Filistinli mazlumların katliamına göz yummasıyla insanlık dünyada sınıfta kaldı.

Başta Batılı ülkeler olmak üzere uluslararası kamuoyunun söz konusu vahşet karşısında sessizliği ise Başkan Erdoğan tarafından her fırsatta yüksek perdeden eleştirildi.

Başkan Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin her fırsatta ve platformda işgalci İsrail'in insan hakları ihlallerini dünyaya duyurması ise başta Netanyahu olmak üzere İsrail'de büyük rahatsızlık yarattı.

Tüm bu yaşananlar akabinde işgalci İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu provokatif bir paylaşıma imza atarak Instagram hesabından Bölücü Terör Örgütü'nün paçavrasını yayınlayıp "Free Kurdistan" yazısıyla paylaştı.