Medyayla sert kavga! Putin Biden'ın ayarlarını bozdu

ABD Başkanı Biden, Cenevre'de görüştüğü Rus mevkidaşı Putin'e yumuşak davrandığını söyleyen gazeteciyi sert şekilde azarladı. Biden'ın ceketinin içine ‘kopya kağıtları' gizlediği de ortaya çıktı.

Cenevre'deki tarihi Biden-Putin görüşmesinin ardından medyaya skandal niteliğinde görüntüler yansıdı. ABD Başkanı Joe Biden zirvenin ardından yaptığı basın açıklaması öncesinde sıcağın etkisiyle ceketini çıkararak yere koydu. Ancak ceketi uzun süre kimse yerden almadı. Biden, kendisini Putin'e yumuşak davranmakla itham eden CNN muhabiri Kaitlan Collins'i de azarladı. Collins'in 'Putin'in davranışlarını değiştireceğinden nasıl bu kadar eminsiniz?' sorusuna sinirlenen Biden, "Çok saçma. Bu konuda kendime güvendiğimi söylemedim. Bunu anlamıyorsanız yanlış iştesiniz" dedi. Daha sonra özür dileyen Biden, "Ona çok bilmiş şekilde cevap verdim" dedi.

BİNLERCE DEFA PAYLAŞILDI

Biden'ın görüşmede avucunun içine gizlediği notlara attığı bakışlar da foto muhabirlerin dikkatinden kaçmadı. Binlerce defa paylaşılan fotoğraf viral oldu.

Biden'ın kağıtlara zaman zaman bakmasına rağmen bazı isimleri unuttuğu dikkatlerden kaçmadı.