Kralın gelini ülkeyi karıştırdı: İngiltere beni hak etmiyor

Kraliyet tarihçisi Dunlop'un Meghan Markle'ın sözlerini paylaşması İngiltere'de kızgınlığa yol açtı. Kraliyet gelini olan oyuncuya göre ülke kendisini hak etmiyor.

Aksam.com.tr

Kraliyet gelini olan 42 yaşındaki oyuncunun, kocası Prens Harry'nin her yıl düzenlenen WellChild yardım etkinliği için önümüzdeki ay Birleşik Krallık'a gittiğinde ona katılmayacağı bildirildi.

Aksam.com.tr'nin Mirror'dan çevirdiği habere göre, Kraliyet uzmanı ve İngiliz yayıncı Tessa Dunlop, Markle'ın yokluğunun bir daha İngiltere'ye gitme konusunda ne hissettiği hakkında çok şey söylediğini açıkladı.

Ancak oyuncu, Harry'nin memleketine uğramasından sadece birkaç gün sonra Invictus Oyunları için Almanya'nın Düsseldorf kentinde eşiyle buluşacak.

Tarihçi Dunlop, Mirror'a yaptığı açıklamada, "Görünüşe göre Londra'yı varlığıyla onurlandırmıyor," dedi. "


Harry ülkesine dönerken eşi gelmemeyi tercih etti

BBC, Discovery Channel Europe ve Channel 4'te sık sık program yapan Dunlop sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu vesileyle, Meghan'ın Londra'ya gelmemesinin çiftin ilişkisinden çok Britanya'ya duyduğu antipatiyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Onun düşüncesine göre biz onu hak etmiyoruz."

38 yaşındaki Harry, vakfın 7 Eylül'deki partisi için İngiltere'ye gözünü kırpmadan gelecek olsa da, büyük olasılıkla babası Kral Charles ya da kardeşi Prens William gibi ayrı yaşadığı aile üyelerini görmeyecek.

Eşi Meghan Markle'ın da ülkenin kendisini yeterince takdir etmeyip kendisini hak etmediğini düşündüğü için uzun süre ülkeye adım atmamayı tercih ettiği öğrenildi.