İsrail'den bir alçaklık daha! Kur'an ayeti altında işkence

İsrail ordusu, gözaltına aldığı sivilleri Kur'an-ı Kerim ayeti önünde diz çöktürerek işkence etti. İşgalciler yaptığı alçaklıkla Aksa Tufanı'na gönderme yaptı.

İşgal ordusu tarafından gözaltına alınıp ters kelepçe takılıp, gözleri bağlanan Filistinliler, Kur'an-ı Kerim'de geçen bir ayetin önünde diz çöktürüldü. Posterde, Ankebût Suresi'nin 14'üncü ayeti yazıyor. Ayet şöyle: "Vaktiyle biz Nûh'u kendi kavmine resul olarak göndermiştik. Nûh, bin yıldan elli yıl daha az bir süreyle onların arasında kaldı. Sonunda zulümlerini sürdürürlerken onları tûfan yakaladı."

'GÜNAHLARININ BEDELİ'

İsrail gazetesi Jerusalem Post ise konuyla ilgili haberinde "Mesaj açık; fotoğraftaki kişiler günahlarının bedelini ödeyen failler" gibi skandal bir ifade kullandı. Gazete ayrıca İsrail ordusunun bu ayeti kullanarak Hamas'ın "Aksa Tufanı" olarak adlandırdığı 7 Ekim saldırılarına Tel Aviv kanadının bir cevap verdiğini savundu. İsrail medyasına konuşan Arap Dünyası Araştırmacısı Adi Cohen ise fotoğrafı yayınlayan İsrail ordusunun bir fikir oyunu peşinde olduğunu söyledi.