İsrail televizyonunda çirkin propaganda... Filistinlilere yapılan işkenceyi savundular!

Soykırımcı İsrail'in propaganda organlarından Kanal 14, skandal bir yayına imza attı. Sde Teiman gözaltı merkezinde Filistinli tutukluya kötü muamelede bulunan soykırımcı askeri canlı yayına çıkaran kanal, yapılan işkenceleri savundu. İşte detaylar...

aksam.com.tr // AA

Bebek Katili Netanyahu'nun propaganda organlarından Kanal 14, Filistinli esirlere cinsel istismarda bulunduğu için gözaltına alınan soykırımcı askeri canlı yayına çıkararak aklamaya çalıştı.

Sık sık skandal görüntülerle gündeme gelen soykırımcı İsrail'de bu kez de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

FİLİSTİNLİLERE YAPILAN İNSANLIK DIŞI MUAMELEYİ SAVUNDULAR!

Sde Teiman gözaltı merkezinde Filistinli tutuklulara kötü muamelede bulunan soykırımcı asker, Kanal 14 televizyonuna çıkarıldı.

Filistinli tutukluya yapılan işkenceyi savunan İsrailli asker, güvenlik kamerasınca anbean kaydedilen görüntüleri yalanlayarak "üzerini aradıklarını" iddia etti.

Kimliği ve yüzü gizlenen asker İsrail Ordusu'nun ismini korumak için bu yayına çıktığını söyledi.

İNSANLIK DIŞI MUAMELE GÜVENLİK KAMERASINDA!

İsrail askerlerinin Negev Çölü'ndeki Sde Teiman gözaltı merkezinde tutulan bir Filistinliye cinsel işkence yaptığı anların güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri yayımlandı.

Kanal 12 televizyonunda yayımlanan görüntülerde, alıkonulan çok sayıda Filistinlinin tellerle çevrili bir yerde yüzüstü yerde yattıkları görülüyor. Bu esnada, İsrail askerlerinin yerde yatan bir Filistinliyi alarak başka bir bölgeye götürdüğü kameraya yansıyor.

Bazı askerlerin alıkonulan Filistinliye cinsel işkence yapması, diğer askerlerin ise kalkanları kullanarak o anların güvenlik kamerasınca kaydedilmesini engellemeye çalışması dikkati çekiyor.

Kanal 12'nin haberinde "(Askerler) Muhtemelen güvenlik kameralarından haberdarlar ve kalkanlarla eylemlerini gizlemeye çalışıyorlar." ifadesine yer verildi.

Haberde, İsrail askerlerinin alıkonulan Filistinlinin anüsüne bir cisim sokarak işkence ettiği belirtildi. Cinsel işkenceye maruz kalan Filistinlinin kanlar içinde hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.