Gelinin damattan istediği şey şaşkına çevirdi! Sosyal medya kullanıcıları ikiye bölündü!

Malezya'daki bir düğün sosyal medyada tartışma konusu oldu. TikTok üzerinden paylaşılan videoda, gelinin damattan son isteği izleyenleri şaşkınlığa sürükledi. Milyonlarca kişinin izlediği videodaki anlar ''yok artık'' dedirtti.

Malezya'da bir düğünde yaşananlar herkesi hayrete düşürdü. Düğüne eski sevgilisini de çağıran gelinin, damattan son isteği şaşkınlık yaratırken, sosyal medya ikiye bölündü.

Düğününe eski sevgilisini çağıran kadın "evet" demeden önce müstakbel kocasından son bir istekte bulundu. Düğüne davet edilen eski sevgili çifti tebrik etmek için yanlarına geldi.

Ancak gelinin farklı bir fikri vardı. Eski sevgilisine evlilik yeminin etmeden önce son kez sarılmak isteyen kadın bu isteğini kocasına iletti.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Kocası soruya olumlu cevap verince iki eski sevgili birbirlerine son kez sımsıkı sarıldı. Bu ilginç anlar sosyal medyadan paylaşılınca izleyenler de bir anda ikiye bölündü.

Bir kısım sosyal medya kullanıcısı geline kızıp kocasına yaptığının haksızlık olduğunu dile getirdi ve damadın yüzünde kırılmış bir ifade gördüklerini söyledi.

Videoyu izleyen diğer izleyiciler ise bunun çok büyük bir yüce gönüllülük olduğunu ve damadı tebrik ettiklerini ifade ettiler.