Galler Prensesi Kate Middleton'un sağlık durumu nasıl? İlk resmi açıklama geldi

Galler Prensesi Kate Middleton'un sağlık durumuyla ilgili resmi açıklama geldi. Yapılan açıklamada; Kate Middleton'un ameliyat sonrası iyileşme sürecinin iyi gittiğini belirtildi. Saray sözcüsü, herhangi bir önemli gelişme olduğunda kamuoyunu bilgilendireceklerini söyledi.

Galler Prensesi Kate Middleton'un sağlık durumu, son dönemin en çok merak edilip konuşulan konuları arasında yer alıyor. 16 Ocak'ta mide bölgesindeki rahatsızlıktan dolayı ameliyat olan ve 2 hafta hastanede tedavi gören Galler Prensesi Kate Middleton'un hastalığı gizlenirken, prenses hakkında kanser olduğu iddiaları da ortaya atılmıştı. Ancak bu iddia yalanlanmıştı.

Bir süredir basında görülmediği için sağlık durumundan endişe edilen Kate Middleton için resmi bir açıklama geldi.

Açıklamada Middleton'un kraliyet doktorları tarafından gözetim altında tutulduğu aynı zamanda Londra Kliniği'nin sağladığı tamamlayıcı tedavi hizmetlerinden yararlanacağı ifade edildi.

KATE MIDDLETON'UN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

Kensington Sarayı, Paskalya Bayramı'ndan sonra Kate Middleton'un kraliyet etkinliklerine geri döneceğini ve ameliyat sonrası iyileşme sürecinin iyi gittiğini belirtti. Saray sözcüsü, herhangi bir önemli gelişme olduğunda da kamuoyunu bilgilendireceklerini söyledi.