Eski doktordan itiraf videosu... ''Ukraynalı askerlerin organlarını aldık''

Eski bir Global Cerrahi ve Tıbbi Destek Grubu (GSMSG) doktoru, Almanya'daki bir Amerikan hastanesinde, tedavi için getirilen yaralı Ukrayna askerlerinin organlarının ‘ihtiyaç sahibi NATO subaylarına nakledilme' amacıyla alındığını itiraf etti.

Eski bir Global Cerrahi ve Tıbbi Destek Grubu (GSMSG) doktoru olduğunu iddia eden bir kişi, tıbbi kıyafetlerle yüzünü gizleyerek yer aldığı operasyonlara dair itiraflarda bulunduğu bir video yayınladı.

YouTube'da 'Stop organ harvesting' kullanıcı adıyla video yayınlayan doktorun itiraflarına göre, Almanya'daki bir Amerikan hastanesinde, tedavi için getirilen yaralı Ukrayna askerlerinin organları 'ihtiyaç sahibi NATO subaylarına nakledilme' amacıyla alınıyor.

Yaralılar için kurulan bir kampta görevinin organ nakli için değerlendirme yapmak olduğunu belirten doktor, şunları anlattı: "Bilinci kapalı olan, 5-8 saatlik nakil sonrasında hayatta kalabilen hastaları seçtim. Kurtarılabileceklerini biliyordum ama bu benim işim değildi. Seçtiğim donörler genellikle bir anestezi uzmanı eşliğinde Alman Landstuhl Bölge Tıp Merkezi'ne götürülüyordu. Eğer yanılmıyorsam burası Rammstein NATO üssünün yakınında. Kontrol edebilirsiniz."