CZN Burak'ın fotoğrafı yansıtılmıştı: Dünyaca ünlü gökdeleni yapan BAE'li şirket iflas etti

BAE'de ünlü gökdelen projesi Burj Khalifa'yı inşa eden şirket iflasını istedi. Dünyanın en yüksek gökdeleni olan Burj Khalifa'da CZN Burak olarak tanınan Türk şef Burak Özdemir'in de fotoğrafı yansıtılmıştı.

AA

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) dünyaca ünlü gökdelen projesi Burj Khalifa'yi inşa eden şirketin iflasını istediği belirtildi.

AA'nın Gulf News gazetesinden aktardığı haberde, Arabtec Holding PSJC ile onun bünyesindeki 5 alt şirketin 21 Mart'ta Dubai Mahkemesi'ne dilekçe ile başvuruda bulunduğu ifade edildi.

İflas talebini içeren dilekçenin ilgili mahkemece işleme alındığı ve iflas incelemesi için 7 uzmanın görevlendirildiği kaydedildi.

Haberde, mali incelemelerde bulunacak uzmanların şirketin durumuyla ilgili detaylı bir rapor hazırlayıp mahkemeye sunacakları aktarıldı.

Söz konusu şirket, BAE'nin sembolü konumundaki Burj Khalifa ile Louvre Abu Dhabi Müzesi gibi prestijli projelere imza atmıştı.

CZN BURAK'IN FOTOĞRAFINI YANSITMIŞLARDI

Sosyal medyada CZN Burak olarak tanınan ünlü şef Burak Özdemir, Dubai'nin en büyük lüks restoranını açtı. Hazırlıkları tamamlanan restoranın tanıtımı için dünyanın en yüksek gökdeleni Burj Khalifa'ya Burak Özdemir'in fotoğrafı yansıtılmıştı.