Cami duvarına tehdit mesajları! YPG/PKK'dan Rum usulü saldırı

Almanya'da terör örgütü YPG/PKK mensupları tarafından Kassel'deki Yunus Emre Camisi ve Alperen Ocakları'na bağlı kültür merkezinin duvarına tehdit mesajları yazıldı.

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde yer alan Limasol kentindeki camiye 'bağımsızlık günü' kutlamaları kapsamında yapılan saldırının bir benzeri de Almanya'da yaşandı. Almanya'nın Kassel kentindeki Alperen Ocakları bünyesindeki Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi ile Yunus Emre Camisi'nin duvarına, dün YPG/PKK terör örgütü mensuplarınca tehdit mesajları yazıldı. Cami ve kültür merkezinin duvarlarına, kimliği belirsiz kişilerce yazılan ölüm tehditleri ile dolu mesajlar polise bildirildi.

BİZE ZARAR VEREMEZ

Merkezin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Cami ve merkezimize yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Alman makamlarından sorumlularının bir an önce bulunmasını istiyoruz. Bu tür melun saldırılar, gurbette yaşayan millet varlığımızın birliğine asla zarar veremeyecektir." denildi. Polisin, olay ile ilgili inceleme başlattığı bildirildi.