Bölge kaynıyor... Savaş artık an meselesi!

İşgalci İsrail, ''muhtemel saldırısı durumunda sonuçlarına bakılmaksızın İran'ı vuracağı'' tehdidinde bulundu. İsrail'in ortaklarına ilettiği mesajlarda, ''saldırının sonuçları ne olursa olsun, İsrail kayıp vermese bile Tel Aviv'in İran'ın saldırılarına karşılık vereceği'' vurgulandı.

AA

İsrail, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'ye düzenlenen suikasta vereceği karşılık "kayıp veya hasarla sonuçlanmasa bile" İran'ı vurmakla tehdit etti.

İş iyice çığırından çıktı: Derin endişe duyuyoruz

Tel Aviv, yaklaşık iki haftadır Hamas lideri Heniyye ve Hizbullah'ın üst düzey komutanlarından Fuad Şükür suikastlarına yanıt olarak İran ve Hizbullah'tan gelecek olası bir saldırıyı bekliyor.

ABD talimat verdi... Nükleer savaş gemisi bölgeye gidiyor

İsrail ordu radyosunun haberinde, "İsrail, son günlerde ABD ve Avrupa ülkelerine, İran topraklarından yapılacak herhangi bir doğrudan saldırının, İsrail'in, İran topraklarına saldırısıyla karşılık bulacağına dair mesajlar gönderdi." ifadelerine yer verildi.

Orta Doğu'da sular ısınıyor... İki ülke arasındaki gerilim tehlikeli noktaya geldi

Haberde, İsrail'in ortaklarına ilettiği mesajlarda, "saldırının sonuçları ne olursa olsun, İsrail kayıp vermese bile Tel Aviv'in İran'ın saldırılarına karşılık vermeye ve İran'a saldırmaya kararlı olduğunun açıkça ortaya konulduğu" vurgulandı.

Netanyahu'yu köşeye sıkıştıracak açıklama! İsrail'e yaptırım çağrısı geldi

Söz konusu mesajların amacının, İran'a yönelik bir saldırının önlenmesi konusunda uluslararası toplumdan beklenen baskıları önceden hafifletmek olduğu belirtildi.

Gerginlik had safhada... İngiliz Kraliyet Donanması Güney Kıbrıs açıklarında

İşgal altındaki Gazze'yi hedef aldı... İsrailli bakandan alçak plan!