Biden'dan Trump hezimeti savunması: Çok seyahat ediyorum, jet-lag oldum

ABD Başkanı Joe Biden, başkan adayı Donald Trump ile canlı yayın tartışmasındaki performans düşüklüğüne ilginç bir savunmada bulundu. Çok seyahat ettiğini ve jet-lag olduğunu açıklayan Biden, ''Sahnede az kalsın uyuyakalıyordum.'' dedi.

AA

ABD, Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerine odaklandı. Biden ile Trump arasında hararetli geçecek yarışta, anketlere göre Trump önde. ABD'liler, yaşı ve sık sık gaflarıyla, tökezlemeleriyle gündeme gelen Biden'ın başkanlık için yeterli olmadığını düşünüyor.

ABD Başkanı ve başkan adayı Joe Biden, eski Başkan Donald Trump ile yaklaşan ABD seçimleri için canlı yayında tartıştı.

Biden, Trump karşısında adeta hezimete uğradı. Yyaının ardından yapılan ankette, Trump'ın Biden'a kıyasla daha iyi olduğu ve tartışmanın kazananı olduğu sonucu çıktı.

BIDEN'DAN JET-LAG SAVUNMASI!

Biden, Trump karşısında yaşadığı "hezimete" ilginç bir savunma geliştirdi.

Virginia'da düzenlenen bağış toplama etkinliğindeki konuşan Biden, 27 Haziran gecesi yapılan televizyon tartışmasına değindi.

Rakibi Trump'la yaptığı canlı yayın tartışmasından önce çok fazla seyahat ettiğini ve bunun "akıllıca olmadığını" vurgulayan Biden, "Bu bir mazeret değil, sadece bir açıklama." dedi.

Biden, münazarada sergilediği zayıf performansı yakın zamanda ettiği seyahatlere ve bunlar sonucu yaşadığı "jet-lag"e bağlayarak "Personelimi dinlemedim. Sahnede neredeyse uyuyakalıyordum." ifadelerini kullandı.