Atina Üniversitesi'nde elektrikler kesildi... Öğrenciler sınava el feneriyle girdi

Yunanistan'da kötü hava koşulları nedeniyle Atina Ulusal Teknik Üniversitesi'nde elektrikler kesildi. Öğrenciler, cep telefonlarının ışığını kullanarak sınava girerken, üniversite yönetimine tepki gösterdi.

aksam.com.tr

Yunanistan'da yaşanan olumsuz hava koşulları, birçok alanda aksamalara neden oldu.

Newsbeast'ten aktarılan habere göre, Yunanistan'da kötü hava koşullarının sebebiyet verdiği elektrik kesintileri, Atina Ulusal Teknik Üniversitesi'ne de sıçradı.

Atina Üniversitesi'ndeki öğrenciler, binalarda elektriklerin kesildiği için sınavlarına cep telefonlarının ışığıyla girmek zorunda kaldı.

Özellikle Atina'daki alt yapıların yetersizliği ve gerekli önlemlerin alınamaması nedeniyle binlerce öğrenci mağduriyet yaşarken, durumun düzeltilmesi için yetkililere çağrıda bulunuldu.

Üniversite'deki öğretmenler cep telefonlarıyla aydınlatılan sınıflarda ders verirken, bazı fakültelerde yapılması gereken sınavlar da cep telefonlarının ışığı altında gerçekleştirildi.

Kötü hava koşullarının ülkenin farklı bölgelerinde kesintilere neden olduğu vurgulanırken, çıkan sorunlarla ve aksamalarla mücadele edilememesi Yunan vatandaşlarınca eleştirilerin hedefi oldu.