Asma kilitli dehşet!

İspanya'da alıkonulan 40 yaşındaki kadın, şiddet görüp zincire vuruldu. Pencereden kaçmayı başaran kadın, boynundaki asma kilitle hastaneye sığındı.

İspanya'nın Miranda de Ebro kentinde yer alan Santiago Apóstol Hastanesi'nde çalışan doktorlar, üstünde asma kilit olan her yeri mosmor olmuş kadını görünce şoke oldu. 40 yaşındaki kadının 57 yaşındaki bir adam tarafından alıkonulduğu ve şiddete uğradığı ortaya çıktı. Kadının ifadesinde hastanede yatan bir arkadaşını ziyarete gittiğini, ayrılırken yeni tanıştığı bir adamın onu eve bırakmayı teklif ettiğini anlattı. Kapıdan içeri girer girmez 'JMG' olarak adlandırdığı adam tarafından bayılana kadar dövüldüğünü anlatan kadın, bilinci yerine geldiğinde boynundan zincirlendiğini fark ettiğini anlattı. Polis raporunda kadının adamın dikkati dağıldığı bir anda pencereden kaçmayı başardığını yazdı.

ÇOCUK DA KAÇIRMIŞ!

Kadının şikayeti sonrası zanlının kimliğinin belirlendiği ve tutuklandığı açıklandı. Yerel basın adamın 2015'te de 9 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz etmekten hüküm giydiğini yazdı.