Hırvatistan polisi, gizemli kadının kimliğini bulmaya çalışıyor

Hırvatistan'da ilginç bir olay meydana geldi. Polis ekipleri bir kayanın üzerinde bulunan ve kim olduğunu hatırlamayan kadın ile ilgili araştırma içerisine girdi. Akademik düzeyde İngilizce konuşabilen kadının, kimliği tespit edilmeye çalışılıyor.

Hürriyet

Hırvatistan'ın Krk Adası'nda, mükemmel İngilizce konuşan bir kadın yüzü kanlarla kaplı bir halde balıkçılara el sallayıp yerini belli etmeye çalışırken tespit edildi. Kadına ait olduğu düşünülen eşyalar ise Adriyatik Denizi'nin kuzey kıyısında, bir kayanın üzerinde bulundu. Hırvat polisi hemen bu gizemli olayın peşine düştü.

Hürriyet'te yer alan habere göre, geçtiğimiz hafta polis kimliği bilinmeyen bu gizemli kadını ve kendisinden yaklaşık 500 metre uzakta da eşyalarını buldu.

Polis yetkilileri Hırvat medyasına kadının eşyalarının arasında para ya da kimliğini açığa çıkaracak herhangi bir belge bulunmadığını açıkladı.

Kurtarma ekiplerinin kadını bulunduğu yerden kaldırıp sedyeye yerleştirmeye çalıştığı fotoğraflar ülke genelinde paylaşıldı.

60'lı yaşlarında olduğu düşünülen kadın ilk olarak adada, kayalıkların üzerine oturmuş halde balıkçılara el sallarken fark edildi.

Ulaşılması oldukça zor olan sivri kayalıkları aşan 14 kişilik bir ekip kadını kurtarırken, görgü tanıklarının 'profesör gibi' İngilizce konuştuğunu aktardığı kadının ne kayalıklara nasıl geldiğini ne de adını ve kim olduğunu hatırladığı bildirildi.