'İranlı Messi' 23 yaşında emekli oldu!

İran Milli Takımı'nın 'İranlı Messi' lakaplı yıldız oyuncusu Sardar Azmoun, 23 yaşında Milli Takım kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

İran Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Sardar Azmoun, henüz 23 yaşında sürpriz bir emeklilik kararı aldı. 'İranlı Messi' lakabı verilen Azmoun, Dünya Kupası'ndan elenmelerinin ardından İran Milli Takımı'na veda ettiğini açıkladı.

''HASTA ANNEME KÜFREDİYORLAR''

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Azmoun, ''Ülkem için oynamak benim için bir gururdu. Hayatımın sonuna kadar bunun için gurur duyacağım. Ancak maalesef ülkemin milli takımına elveda demenin zamanı geldi. Annem çok hasta ve bazı taraftarlar bu durumda bile küfredebiliyor. Biz bunları hak etmedik. Bu durumlar beni zor bir karar vermeye itti. İkisinden birini seçecektim. Ben annemi seçtim.'' sözlerini kullandı.

Dünya Kupası'nda 3 maçta da İran adına 90 dakika forma giyen Azmoun'un emeklilik kararı ülkesi İran'da şok etkisi yarattı. Rusya'da Rubin Kazan takımında forma giyen genç forvet, kariyerinde 36 kez İran Milli Takımı'nda oynarken 23 gol kaydetmişti.