Şakirpaşa ‘tek golle’ yıkıldı

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nin 9. Haftasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Adana Şakirpaşa Gençlik ve Spor Kulübü, sahasında konuk ettiği Eskişehir Hentbol’a 31-30’luk skorla mağlup oldu. Mavi-beyazlılar, bu sonuçla birlikte ligdeki galibiyet hasretini de 6 maça çıkarttı.

SONER KAN - ADANA

Bayanlar Hentbol Ligi’nde alt sıralardan kurtulup, yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapan Adana Şakirpaşa Gençlik ve Spor Kulübü, sahasında konuk ettiği Eskişehir Hentbol’a 31-30’luk skorla teslim oldu. Maça üstün başlayan mavi-beyazlılar, bu üstünlüğünü müsabaka boyunca sürdüremeyince sahadan boynu bükük ayrıldı ve galibiyet hasreti de 6 maça çıktı.

İYİ BAŞLADI GERİSİ GELMEDİ

Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı; Okan Yurt ve Abdullah Öz ikilisi yönetti. Hentbolseverlerin de yoğun ilgi gösterdiği maça hızlı başlayan taraf, ev sahibi Şakirpaşa oldu. Rakip kalede Kozareva ve Andrichuk ile tehlikeli olan Şakirpaşa, rakibinin ‘Ayşenur-Koznjak-Ahmedi’ üçlüsünü durdurmakta zorlanınca kalesinde de ardı ardına goller gördü. Müsabakanın ilk yarısı da Eskişehir Hentbol’un 15-13’lük üstünlüğüyle sona erdi. 

6 MAÇTIR KAZANAMIYOR

İkinci yarıda her iki takım da kazanmak için tüm varlığını sahaya yansıtınca; ortaya da seyir zevki yüksek bir karşılaşma çıktı. Farkı kapatıp, maça ortak olan Şakirpaşa, ‘Kozareva-Andrichuk-Viktoria’ üçlüsü ile goller buldu. Ancak konuk takım, bu duruma çabuk karşılık verdi. Karşılıklı goller sonucu maçı kazanan taraf, 31-30’luk skorla Eskişehir Hentbol Spor Kulübü oldu. Ligdeki son 6. maçını da kaybeden Şakirpaşa, galibiyet hasretini de bir başka bahara bıraktı.