Yıldızlar Boğalar’a göz kırpıyor

SEMA KILIÇ
sema_mavii@hotmail.com

Koç Burcu 

(21 Mart-19 Nisan) 
Anlaşma imzalamak, önemli bir işi somutlaştırmak için çok güzel bir hafta. Ayrıca parasal açıdan başarıyı yükselten bir haftaya giriyorsunuz. Geçen haftaki yeniay enerjisini arkanıza alarak yaptığınız girişimlerin maddi meyvelerini almaya 
başlıyorsunuz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için güzel enerjiler hakim. Bir kutlama yapabilirsiniz.

İkizler Burcu 

(21Mayıs-21 Haziran) 
Başarılı işler yapmak, çabalarınızın karşılığını almak istiyorsanız en güzel zamanlar. Yaptığınız bir işle itibar ve saygınlık kazanabilir, kiminiz ödül alabilirsiniz. Terfi, yükselme veya saygınlık getiren bir iş teklifi veya anlaşma söz konusu olabilir. Kiminiz aşk veya evlilik teklifi alabilirsiniz. Büyük bir sorunu geride bırakacaksınız.

İkizler Burcu 
(21Mayıs-21 Haziran) 

Başarılı işler yapmak, çabalarınızın karşılığını almak istiyorsanız en güzel zamanlar. Yaptığınız bir işle itibar ve saygınlık kazanabilir, kiminiz ödül alabilirsiniz. Terfi, yükselme veya saygınlık getiren bir iş teklifi veya anlaşma söz konusu olabilir. Kiminiz aşk veya evlilik teklifi alabilirsiniz. Büyük bir sorunu geride bırakacaksınız.

Terazi Burcu 
(23 Eylül-22 Ekim) 

Sevdiklerinizle görüşmek, yeni insanlarla tanışmak, işbirliği, yeni bir ilişki veya var olan ilişkinizi canlandırmak için çok iyi enerjiler var. Hayatınıza hareket ve yenilik katacak insanlarla görüşüyorsunuz. Sihirli zamanlardasınız, yaşadıklarınıza dikkat edin, gelen fırsatlara açık olun ve iyi değerlendirin. Dileyin yıldızlardan ne dilerseniz...

Yay Burcu 
(22 Kasım-21 Aralık) 

Bir konuda bir hedef koyup harekete geçtiğinizde, istediğiniz sonucu alırsınız. Tanınmak, terfi veya itibar kazanmak için tam zamanı. Aşkta hareketli ve sürprizli zaman. Kiminiz aniden âşık olabilirsiniz, kiminiz var olan ilişkide güzel sürprizli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sürpriz hamile kalabilir kiminiz. Bir kutlama var.

Kova Burcu 
(20 Ocak-18 Şubat) 

Aile yakınlardan sürpriz haberler gelebilir, seyahat yapabilirsiniz. Hayatınız hareketlenecek ve canlanacak. Evde bir değişiklik yapabilirsiniz. Kendinizle baş başa kalıp bir konuda yüzleşme ve uyanış yaşamak size beraberinde şifa getirecek, hatta köklü bir sorunu geride bırakacaksınız. Aşkta heyecanlı zamanlar, sürpriz mesaj gelebilir.

Boğa Burcu 
(20 Nisan-20 Mayıs) 

Yıldızlar sizden yana güzel enerjiler oluşturmaya başlıyor, hedefleri ortaya koymak, işlerinizi somutlaştırmak, başarı getiren anlaşmalar yapmak için çok iyi zamanlar. Durmayın, hedeflerinize odaklanın ve elinizden gelenin en iyisini yapın. Önemli kişilerden destek almak istiyorsanız tam zamanı. Gizli bir hayranınız olabilir. Aşkı gözlerden ırak yaşama zamanı.

Yengeç Burcu 
(22 Haziran-22 Temmuz) 

Güneş size başarı vaat ediyor. Önemli, vizyon sahibi, yenilikçi insanlarla çalışmak, işbirliği yapmak size çok güzel başarı kapılarını açacaktır. Acele etmeden ama geç de davranmadan, bir hedef koyarak, bir işe adım atın. İşi parlatmak için elinizden gelen çabayı gösterin, planlı ve hedef odaklı olun. Cazibenizle dikkatleri çekeceksiniz bu ara.

Başak Burcu 
(23 Ağustos-22 Eylül) 

Yatırım, alacak, verecek, miras, ortak işler için sürprizli ve çok iyi bir zaman ama riskli durumlara dikkat etmek gerekir. Sağlık sorununa karşı özen gösterin. Toplu para geliyor. Kiminiz işten çıkıp toplu para alabilirsiniz kiminize miras veya alacaklardan para gelebilir. Yeni bir teklif umut ve başarı vaat ediyor. Aşkta kıskançlık ve fevri çıkışlara dikkat.

Akrep Burcu 
(23 Ekim-21 Kasım) 

İş, çalışma ve sağlık eviniz hâlâ hareketli ve bereketli. Sizde veya ailede, sağlık sorunu varsa, şifa için harekete geçin ve ilgilenin. İşte başarıyı yükseltmek, iyi para kazanmak için elinizden gelen çabayı gösterin, işte orijinal fikirlere açık olun, yenilikler işe artı kazanımlar olarak dönecektir ve işinizi güncellemek, başarı için katalizör olacaktır.

Oğlak Burcu 
(22 Aralık-19 Ocak) 

Bir şeyi geride bırakıyor, yeni bir sayfa açıyorsunuz. Bu iş veya evle ilgili olabilir. Sizin için güzel olacak, ancak öncesinde bazı şeyleri tamamlamak ve acele etmeden tamamlayarak ilerlemek hedefinizi kalıcı kılacaktır. Siz veya ailede biri için sağlığa özen gösterin. Bir teklif, haber veya fırsat var, sonucu çok iyi görünüyor. İlişkinizde yeni bir sayfa açılıyor.

Balık Burcu 
(19 Şubat-20 Mart)  

Para evinizde Güneş varken durmayın çalışın, parasal ödüllerini hemen alırsınız. İşte kendinize güveninizi yükseltecek bir başarı veya maddi bir kazanç var. Bir yeteneğinizi işe çevirmek için, kursa gidebilir veya dost kişilerden destek isteyebilirsiniz. Bir konuda güzel bir haber var. Alışveriş yapacaksınız bol bol, hesaplar fazla şaşmasın dikkat edin.