Yengeçler için daha iyi bir iş teklifi kapıda

Olgu ILGIN

olguilgin@gmail.com

Bu hafta gezegenler, sizin için neler söylüyor? Hangi burç aşkta aradığını buluyor, hangi burç kazancına kazanç katıyor? İşte haftalık burç raporunuz...

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Hayatınızın hemen her aşamasında büyük dönüşümleri beraberinde getirebilir. Bir süredir bilemediğiniz konular bu süreçte netlik kazanıyor. Adeta bir tamam veya devam dönemi. Bağışıklığınıza dikkat edin. Biriken öfkeyi sporla atın.

Boğa Burcu  (20 Nisan-20 Mayıs) 

Bilinçaltınız adeta ışıl ışıl yanıyor. Adeta cesurca bazı kararlar alıyorsunuz. Bu dönem içinizdeki öfkeyi dizginlemek için doğada vakit geçirin ve meditasyon yapın. Bazılarınız haberci rüyaları dikkate alması gereken bir dönemde.

İkizler Burcu (21Mayıs-21 Haziran) 

Sosyal yaşamınızda çok hareketli olacağınız bu dönem, birçok arkadaşınızın da akıbetini net olarak göreceksiniz. Sevgilinizle ilgili geleceğe ait net bir hedef belirleyebilirsiniz. Ne istediğinizi anlayacaksınız.

Yengeç Burcu  (22 Haziran-22 Temmuz) 

Büyük kırılmalardan geçtiniz, silik bir dönem geride kalıyor. İşinizle ilgili alacağınız geri bildirimler net kararlar almanızı sağlayacak. Bazılarınızın iş için alacağı daha iyi bir teklife evet diyebilir. Duygular öfkeye dönüşebilir.

Aslan Burcu  (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Dikkatleri çekebilirsiniz. Kitabınız çıkabilir. Web sitesi açabilirsiniz. Cesur bir yazınız yayımlanabilir. Yurtdışı bağlantılı beklediğiniz haberler geliyor. Hukuksal süreçlerde belirsizlik bitiyor ve lehinize cevaplar geliyor. 

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Ruhsal bir patlama veya yükselme yaşayacağınız bu dönem, aslında sıkıntılı bir dönemi de geride bırakıyorsunuz. Adeta duyguların bir yükselişi bu. Beklediğiniz kredi çıkabilir ve finansal krizi geride bırakabilirsiniz. 

Terazi Burcu  (23 Eylül-22 Ekim) 

İlişkileriniz bu dönem mercek altında. Bazı kişilerin gerçek yüzleri ortaya çıkacak. İlişkiyi mi yoksa kendinizi mi seçeceksiniz? Partnerinizle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu gerginlikler bazı aydınlanmalara neden olacaktır.

Akrep Burcu  (23 Ekim-21 Kasım) 

Sağlığınıza bu dönem dikkat edin ve genel bir kontrolden geçin. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili bazı net kararlar alabilirsiniz. Bir proje sonlanabilir. Siz günlük yaşamınızdaki program ritminizi değiştirebilirsiniz.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Çocuklarınız veya aşk yaşamınızla ilgili durumlarda büyük farkındalıklar kazanıyorsunuz. Sevgiliniz varsa onunla ne yapacağınıza karar verebilirsiniz. Ya çok âşık, ya kopma noktasına gelebilirsiniz. Hamile kalmak istiyorsanız bir sürpriz olabilir. Yeteneklerinizi keşfedin.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Yeni bir işe başlayabilir veya mevcut işinizi sonlandırabilirsiniz. Birçoğunuz için kendini merkeze koyarak kendisini düşünerek karar alacağı bu dönem çok önemli. Bu süreç aynı zamanda ilişkilerinizle ilgili de bir karar vermeye itebilir sizi. 

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Kararsızlık ve ikilem dönemi bitiyor. Bunu yakınlarınızla paylaşabilirsiniz. Bu dönem iletişim trafiğiniz görüşmeleriniz toplantılarınız bir hayli yoğun olacağından agresyona dikkat edin ve acele etmekten uzak durun.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Parasal konularda hayatınızda bir hareketlilik var. Daha çok kazanmak veya kazancı artırmak adına bir süredir yaptığınız iş birlikçi çalışmalarda geldiğiniz noktayı görüyorsunuz. Bazılarınız taşınmaz mülklerini satışa çevirebilir.