Yengeçler için aşk zamanı

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Bu hafta gezegenler sizin için neler söylüyor? Hangi burç aşkta aradığını buluyor, hangi burç kazancına kazanç katıyor?

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konularda yeni kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Kredi, vergi, miras, banka gibi resmi kurumlarla ilgili işlerde hareketlilik olabilir. Hedeflerinizi kariyer yaşamından ziyade aileyle ilgili alanlara kaydırıyorsunuz.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

İlişkileriniz üzerinden yeni kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Eş ya da ortağınızın bu dönem kendini gizlemesi yada gizemli tavırları sizi biraz şüphelendirebilir. Bekarsanız kıskanç ve tutkulu bir partnerle tanışabilirsiniz.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

İş hayatınıza yönelik yapacağınız yeni araştırmalar temponuzu değiştirebilir. Mesai arkadaşlarınızla ilgili olabilecek sağlık sorunları yüzünden yeni bir program oluşturmak zorunda kalabilirsiniz. Ekibe yeni birileri dahil olabilir. 

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Çocuklarınızla ilgili yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Bazılarınız için aşk hayatında tutkulu bir dönem başlayabilir. Sezgilerinizi yeteneklerinizi ortaya çıkartmak için kullanmalı hatta para kazanmanın yollarını araştırmalısınız.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Ev alım satımı ebeveynlerinizin yatırımları eve yönelik harcamalar olabilir. Ailenizin resmi kurumlardaki işleri ya da finansal hesaplarını yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Ailenizdeki kişilerin sağlıkları sizin meslek yaşamınızı etkileyebilir.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Satış pazarlama reklam internet alanlarında yeni gelişmelere açık bir dönemdesiniz ve bu noktada yeni kararlar da alabilirsiniz. Eğitim seminer alabilir ya da verebilirsiniz. Vereceğiniz eğitimler size para kazandırabilir. 

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Yeni iş fırsatları olacaktır. İş birlikçi yada ortaklı çalışmalardan kazanacağınız paraları yatırım yaparak değerlendirmek isteyebilirsiniz. Ancak acele etmeyin. Çok koşturacağınız bu dönem enerjinizi doğru kullanın ve bağışıklığınızı güçlendirin.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Eski defolu arızalı ilişkiler bu dönem gündeme gelebilir. Aranızı düzeltmek istiyorsanız bu bir fırsattır. Yok tekrar hayatınıza almak istemiyorsanız güzel duygularla onu gönderin gitsin. Meslek ve kariyer yaşamınızda taktik değiştirebilirsiniz.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Enerjinizi topladınız ve artık eski gücünüze geldiniz. Ancak bilinçaltınızda geçmişten kalan tortular korkular var gibi. Bu dönem bunlar tekrar ortaya çıkarak kalan bakiyeleri de temizlemenize yarayabilir. 

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Arkadaşlarınızla yapacağınız ortaklı çalışmalardan para kazanabilirsiniz. Bazılarınız yeni grup çalışmaları teklifleri alabilir. Sosyal çevrenizde ve takıntılı tipler bu ara artabilir, onların etrafınızda olmasına izin vermeyin.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Toplum önünde kendinizi nerede görmek istiyorsanız cesaretle bu konu için adım atmalı ve var gücünüzle isteğiniz için savaşmalısınız. Aşırı gergin olabilirsiniz. Buradaki enerji çokluğunu sporla azaltabilirsiniz.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart) 

Rüyalarınız adeta konuşuyor sizinle. Bu dönem aklınızdan geçirdikleriniz anda gerçekleşebilir. Yurtdışı seyahatleri eğitim ve ticaret alanında yenilikler yapabilirsiniz. Alacağınız eğitimlerden para kazanabilirsiniz.