Yengeç burçlarına düğün Oğlaklara yeni aşk müjdesi

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Kariyerle aile yaşamı arasında bir tercih yapmanız gereken dönemdesiniz. İşinizden memnun değilseniz ayrılıp bir süre evle ilgilenmeyi seçebilirsiniz. Bazılarınız için bu durum tam ters yönde ilerleyebilir. Yani çalışmayı seçebilirler.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Düşünceleriniz zihniniz bu ara çok duygusal kararlar almaya müsait. Kuracağınız iletişimde  buna bağlı olarak duygusal olacaktır. Kardeş ve akrabalarınıza duygularınızı zaaflarınızı anlatabilir içinizde tutmak istemeyebilirsiniz.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Aile eş ortaklı konularda parasal paylaşımlar söz konusu. Ve bu noktada duygusal kararlar almaya müsait olabilirsiniz. Bazı ayrılıklar gündeme gelirken ortaklaşa gelirlerinizi de paylaşmanız gerekebilir.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Çok duygusal bir o kadar gergin ve enerjisiz olabilirsiniz. Artık kendinize ebeveynlik etmeniz gerekiyor. Bazılarınız sanki evlilik telaşında gibi. İlişkilerinizi duygusal bağlamda değerlendirebilirsiniz.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Bilinçaltınızda dışarı çıkartmak istemediğiniz zaaflarınız bu dönem ortaya çıkabilir. Duygularınızı dışarı vurmanız sizi rahatsız etse de iş ve günlük yaşamdaki insanların size bakış açılarının yumuşamasına neden olacaktır.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Arkadaşlarınız arasından biriyle duygusal bağ kurabilirsiniz. Bir süredir beklettiğiniz duyguları ortaya çıkarabilirsiniz. Varsa sevgilinizi sosyal yaşamınıza dahil edebilirsiniz.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Meslek ve kariyer yaşamınıza çok mu yöneldiniz? Bazılarınız işle ilgili duygusal kararlar alabilir. Ailenizle ilgili sorumluluklarınızda olduğunun bilincinde olacak ve dengelemeyi bileceksiniz.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Yaşam felsefenizde empati ve şefkat duygusuyla dolabilir. Yurtdışına yerleşme veya orada ev alma fikriniz varsa netlik kazanacağınız koşullar ortaya çıkabilir. Bazılarınız yurtdışında doğum yapabilir.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Yaşamınızda devam eden bir kriz varsa nihayet bitiyor. Ailevi paylaşımlar gündeme gelebilir. Miras nafaka gibi konularda aile üyeleri toplanabilir. Ev almak için kredi seçenekleriniz olabilir. 

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

İlişkilerinizdeki kişiler belki de eş yada ortağınız, sizin duygusal tarafınız olmaya adaylar bu ara. Bazı kişilerle ilgili ya tamam ya devam kararını daha net vereceksiniz. Yalnızsanız bir Dolunay aşkı olabilir.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Aile üyelerinin sağlığıyla ilgili belirsiz kalan konularda aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Günlük yaşamda hiç ummadığınız kişilerden göreceğiniz şefkat ve yakınlıktan etkilenebilirsiniz.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Yalnızsanız hazır olun sizi hiç aratmayacak kadar duygusal bir partnerle her an tanışabilirsiniz. Bu partner şefkatli ve kıskanç olabilir. Çocuklarınız varsa onların evliliği yada ev alması gündeme gelebilir.