Yengeç burçları için düğün kapıda

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Bu hafta gezegenler, sizin için neler söylüyor? Hangi burç aşkta aradığını buluyor, hangi burç kazancına kazanç katıyor? İşte haftalık burç raporunuz...

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Bilinçaltınızda gizlediğiniz düşünceler artık eylem yapma noktasına doğru çıkmaya başlıyor. Yeni bir işe girmek ve evlenmek gibi konu başlıkları hayatınızı hareketlendirebilir. 

Boğa Burcu  (20 Nisan-20 Mayıs) 

Yurtdışında ya da yabancılarla yapacağınız anlaşmalar yenilebilir bazı projeler bitebilir. İlişkilerinizdeki canlılık devam ederken kontrolü karşı tarafa bırakmış gibi hissederek huzursuz olabilirsiniz.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Eş ya da ortağınızla alakalı miras, nafaka gibi işlerde prosedürleri takip edebilirsiniz. Bu paylaşımlarda aşırı duygusal davranıp, karşı tarafa yüklü bir miktar para verebilirsiniz.

Yengeç Burcu  (22 Haziran-22 Temmuz) 

Önemli zamanlardan geçiyorsunuz. Bazı kararlar arifesindesiniz. Bu kararları alırken ilişkileriniz üzerinden değerlendirme yaparak ilerleyebilirsiniz. Bazılarınız için evlilik zamanı yaklaşmış olabilir.

Aslan Burcu  (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Çalışma koşullarınızı revize etme zamanı gelmiş olabilir. Artan sorumluluklar üzerinizdeki eski gereksiz görevleri bırakmanıza neden olabilir. Diş, kas ve kemiklerinizi bu dönem önemseyin.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Sevgiliniz varsa gayet mantıklı aynı zamanda uyumlu bir ilişki içinde olabilirsiniz. Yaşam enerjinizi bu dönem çok yüksekte tutmalısınız. Yeteneklerinizi daha çok sorumluluk alarak ortaya koyabilirsiniz.

Terazi Burcu  (23 Eylül-22 Ekim) 

Ev ve aile konularında karanlıkta kalan belirsiz olan ne varsa bu dönem aydınlanabilir. Bazıları evlerini aynı zamanda işyeri gibi kullanmak için kolları sıvayacaktır. Şirket kurabilirsiniz.

Akrep Burcu  (23 Ekim-21 Kasım) 

Eğer yurtdışıyla bağlantılı çalışmalarınız varsa biraz ara verip daha yakın yerleri hedefleyebilirsiniz. Yakınlarınızın artan sorumluluklarının farkına vararak bazı görevlerinizi geride bırakabilirsiniz. 

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Kazançlarınızı daha resmi bir platforma taşımak isteyebilirsiniz. Aile, eş ya da ortağınızla alakalı yaşayacağınız bir kriz bazı konuları daha çok ciddiye almanıza neden olabilir. Başarı her şey demek değildir.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Karşınızdaki kişilerin şefkatli koruyucu yaklaşımları sizin de bu resmi duruşunuzu değiştirebilir. Bazı kişilerin hayatınızdan çıkma zamanı gelmiş olabilir. Öte yandan devam eden bir ilişkiniz varsa bu kişiyle evlenmek isteyebilirsiniz.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

İş ya da günlük yaşamınızdaki kişilerin sevgi dolu yaklaşımları empati yapmaları içinizdeki katılığı yumuşatabilir. Bazılarınız ailelerinin  sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilir. Kendi sağlığınıza da bu dönem dikkat etmeniz iyi olacaktır.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Bu ara aşkla ya da çocuklarla ilgili olan konular sizi duygulandırıyor olabilir. Siz zaten duygusal bir burçsunuz daha da hassas olmanız söz konusu olabilir. Sevgilinizden inanılmaz şefkat aynı zamanda sahiplenici tavırlar görebilirsiniz.