Yaylar için platonik aşk uyarısı!

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Bu hafta gezegenler, sizin için neler söylüyor? Hangi burç aşkta aradığını buluyor, hangi burç kazancına kazanç katıyor? İşte haftalık burç raporunuz...

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

İçsel enerji ve motivasyonunuz yüksek ancak bunu dışarıya çıkartmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Alacağınız mesleki ya da kişisel eğitimler için doğru bir zaman. Davalarınız lehinize sonuçlanabilir.

Boğa Burcu  (20 Nisan-20 Mayıs) 

İlişkiler arenasında hareketli günler olmaya devam ederken ilginç tanışmalar yada bir araya gelme durumları da oluşabilir. Eş aile ya da ortaklı kişilerin resmi kurumlardaki işleriyle uğraşabilirsiniz. 

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Yeni farklı insanlarla tanışmaya devam ederken odağınız da bu insanlarla kuracağınız iletişim şekline kayabilir. Onlardan öğreneceğiniz çok şey var gibi. Bazılarınız için iş birlikçi çalışmalar olabilir.

Yengeç Burcu  (22 Haziran-22 Temmuz) 

Yurtdışı seyahatleriniz yazışmalarınız artarken bu alanlarda yapacağınız planlar da gündeminizde. İşlerinizi yurtdışına açma çabasında olabilirsiniz. Günlük rutininiz çok hareketli olacak.

Aslan Burcu  (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Aşk yaşamınız hareketli. Yapacağınız bir seyahatte tanışacağınız kişiyle yoğun iletişim içinde bulunabilir ve yakınlaşabilirsiniz. Bazılarınız için aşk şehirler arası başlayacak gibi.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Evlilik ya da ilişkilerinizde karşınızdaki kişilerin bu ara pasif agresif tutumlarından rahatsız olabilirsiniz. Biraz belirsiz olmayı seçiyorlar gibi. Ancak sizin dikkatiniz ev ve aile koşullarınız. 

Terazi Burcu  (23 Eylül-22 Ekim) 

Para para para. Tüm enerji ve dikkatiniz bu alanda. Ev alımı satımı yatırım gibi alanlar faal olabilir. Kısa seyahatler ve eğitimler gündeminizde. Seminerlerden para kazanabilirsiniz. Daha pozitifsiniz.

Akrep Burcu  (23 Ekim-21 Kasım) 

Girdiğiniz ortamlarda hem yeni kişilerle tanışabilir hem de yalnızsanız aşk hayatınızı renklendirebilirsiniz. Fiziksel görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Yabancı parayla ilgili iş yapabilirsiniz.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Kendinizi ifade etmek için daha güzel bir zaman olamazdı. Ne söylemek istiyorsanız neyi anlatmak istiyorsanız yapın. Bazılarınız için seyahat zamanı. Gizli ya da platonik aşk dalgasına dikkat. Bu konular etrafınızda dolanabilir.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Bilinçaltınızda uyanan farklı düşünceler sizi yeni planlar yapmaya teşvik edecek nitelikte. Daha iyimser bir bakış açısını benimsemek istiyorsunuz. Tahmin etmediğiniz kişiler size düşüncelerini açıklayabilir. Mesaj içeren rüyalar görebilirsiniz.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Arkadaşlarınızla planlayacağınız yurt dışı turları olabilir. Bunlardan bazıları kültür amaçlı bazıları eğlence amaçlı olabilir. Yapacağınız grup çalışmalarını daha geniş kitlelere ulaştırma isteğiniz bu alanda sizi farklı düşünceler içine itebilir.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Kararlar alma ve yeni adımlar atma isteğiniz güçlü olabilir ancak iyi analiz edemezseniz bazı kararlarınız size hayal kırıklığı yaşatabilir. Öyle bir dönem ki bazılarınız hayallerine kavuşabilir. Dikkatli adım atmak önemli.