Vitrinde bu hafta

Yeliz COŞKUN

yeliz.coskun@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Yaz elbiseleri hiç olmadığı kadar hafif

Oleg Cassini, yarım asırlık marka geçmişine atıfta bulunan zamansız kalitesini bu sezon genç ve elegan çizgilerle birleştiriyor. Hafif kumaşlara canlı renklerin eşlik ettiği yaz koleksiyonu, 60’tan fazla parçadan oluşuyor. Koleksiyonda naturel dokunuşlarla vücudu zarifçe vurgulayan kalıplar, cazibesi yüksek dinamik renkler, özel dokulu hafif kumaşlar ön plana çıkıyor. Zamansız trend puantiyelerin retro etkisini modern kalıplarla yeniden yorumlayan, fırfırların baş tacı olacağı bir sezonun kapılarını aralıyor.

Karaca ile renkli yaz sofraları

Yaz ayları sevdiklerimizle daha fazla zaman geçirebildiğimiz, uzun sohbetler edilen sofralarda buluştuğumuz, birbirimize doymak için fırsat bulduğumuz aylar… Mutluluk dolu paylaşım anları soframızdaki lezzetler kadar görselliği ile de hafızamızda iz bırakıyor. Bir sofra etrafında sevdiklerimizle geçirdiğimiz, tadı damağımızda kalan anları Karaca ile renklendirmek de ayrı bir keyif… 

Trendyolmilla için özel koleksiyon

Sınır tanımayan ve güçlü ruhunu Deniz Marşan’ın stili ve tarzı ile birleştiren “Dream Long – Colour Tribes” Koleksiyonu, Trendyolmilla Woman işbirliğiyle hayat buldu. Saçlarınızı dipten uca kadar derinlemesine besleyen L’Oréal Paris Elseve Dream Long, hayallerinden vazgeçmeden #gitgidebildiginkadar diyor.

Third ile ‘Hot Summer’ devam ediyor

SS19 Koleksiyonunda canlı renklerini ve eğlenceli dilini gördüğümüz Third yepyeni yaz ürünleri ile bizlerle beraber. Yakında kış koleksiyonunda yoğun olarak göreceğimiz denim parçalar, yazın ise beyaz olarak kendini gösteriyor. 

Kıvrımlarınızı sevin!

G Lingerie, bu yaz kadınlara kıvrımlarını sevdirecek. Koleksiyon büyük ve küçük beden ölçülerinde farklı vücut tiplerine sahip kadınlara göre üretilmiş kalıplı bikini ve büyük beden de toparlayıcı özelliğe sahip mayo koleksiyonunu bu yaz da kadınların beğenisine sunuyor.

Gücü ve ihtişamı hissedin

Saat&Saat, Versace’nin kendine özgü felsefesini yansıtan ihtişamlı tasarımlarını lüks tutkunlarıyla buluşturuyor. Öne çıkan en yeni modellerde de Versace’nin ikonik Medusa sembolü yerini koruyor. Çelik bileziği ve kasası, altın renkli bir bezelle tamamlanan diğer model ise adeta güç ve ihtişamı yansıtıyor. Tasarımı modern dokunuşlarla zenginleşen model, sıra dışı tarzıyla ilgi uyandırıyor.