Vitrinde bu hafta

Yeliz COŞKUN

yeliz.coskun@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Bu sezon trend beyaz sneaker

Ayakkabı Dünyası 2019 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda önemli bir yer tutan beyaz sneaker modelleri, yüksek ve hacimli tabanları, düz beyazın üzerine çiçek desenler, leopar baskılar ve ışıltı-taş detaylarıyla en şık kıyafetlerin tamamlayıcısı oluyor. Alışverişin büyüklüğüne göre 150 TL ve üzeri alışverişlerde bedava kargo fırsatıyla adrese teslimat ya da seçtiğiniz mağazadan ürünü teslim alma imkânını elde edebilirsiniz.

Tchibo’dan kullanışlı bavullar

Tchibo, birbirinden farklı bavul modeliyle yolculukların rahat ve güvenli bir şekilde yapılmasına yardımcı oluyor. Kalitesi ve sağlamlığı test edilen “sert”, “kumaş” ve “hibrid” çeşitlerindeki bavul setleri; birbirinden farklı renkleriyle de her zevke hitap ediyor. 

Ayaklara özgürlük!

Şıklığın ve konforun habercisi sandaletler Camper 2019 İlkbahar – Yaz koleksiyonunda ayaklara özgürlüğü taşıyor. Ergonomik, nefes alabilen, kolay giyilebilen yapıları ve sıkı tutuş özelliklerine sahip sandalet alternatifleriyle gün boyu şıklık ve rahatlığı bir arada hissettiren Camper, yaz stillerinin öne çıkan temsilcisi oluyor. 

Yaşlanmadan güneşlenebilirsiniz

Güneşin cildinizi yaşlandırmasına ve kurutmasına izin vermeden sağlıklı ve kalıcı bir bronzluk sağlayan Sinoz Bronzlaştırıcı Sprey Güneş Yağı ve Sinoz Güneş Koruyucu Sprey Süt SPF 50+ ile bu yaz plajların gözdesi olacaksınız. 

Yaz mücevheri

Mücevher tasarımcısı Ayşe Rodoslu’nun yeni koleksiyonu yazı müjdeliyor. Sallantılı top ve çiçek halka küpeler, göz, çiçek yüzük ve bilezikler her yaz stilinin tamamlayıcısı olacak.

Hız severlere yeni koleksiyon

Nike, Zoom ailesinin 2019 modelleri için insan gözünün en iyi seçtiği renk olan neon yeşilden bir spektrum yarattı. Bu neon ton, oluşturduğu yapıyla Nike ZoomX Vaporfly % için enerjik ve parlayan bir etki yaratıyor. 

Bambaşka bir waterproof deneyimi

L’Oréal Paris, ılık suyla kolayca maskaranızı çıkarmanız ve çok başka bir waterproof deneyimi yaşamanız için sizi Unlimited Waterproof Maskara ile buluşturuyor. Lifting etkisini 48 saat boyunca hissettiren maskara, en kısa kirpiklere dahi ulaşan bükülebilir fırçasıyla ekstra uzun görünümlü kirpiklere kavuşmanızı sağlıyor.