Vitrinde bu hafta

YELİZ COŞKUN

yeliz.coskun@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Hem şık, hem pratik

Yeşil, sarı ve toprak tonlarının yanı sıra, 2019 İlkbahar-Yaz sezonunun hit renklerinden beyaz ve kırmızı, haki ve tarçın koleksiyona enerji katıyor. Modern ve işlevsel parçalarla rahat, şık ve pratik stiller sunan Faik Sönmez Koleksiyonu’na maceracı ve özgür bir ruh hakim. Yeni sezonda enerjik ve dinamik duruşlar, canlı renkler, etnik esintiler, animalprint’ler, çiçek desenler ve feminen-romantik dokunuşlar ön plana çıkıyor.

En hafif yaz esintisi

COLIN’S’in yaz renkleri ve hafifliğinden esinlenerek hazırladığı yeni koleksiyonu SUNLIGHT, yazın parıltısını sokaklara taşıyor. Hafifliği ile yaz esintisi tadında olan COLIN’S SUNLIGHT, jean tutkunu erkek ve kadınlar için sıcak havalarda da tarzlarından ödün vermeden, kendilerini yansıtma özgürlüğü sunuyor. 

Bilekte zarif tasarım

CALVIN KLEIN classic şöhretini karakteristik yapısıyla tamamlıyor. Parlak ve fırçalanmış paslanmaz çelik siyah PVD bileziğinin yanı sıra parmak izi bırakmayan özelliğiyle ön plana çıkan tasarım, 3 bar su geçirmezlik özelliğiyle her mevsim yanınızda.

Rengarenk parti elbiseleri

Güçlü ve cazibeli kadınlara hitap eden Sagaza Reborn koleksiyonu, modernizm ve sokak modasını harmanlıyor. Tül ve şifon buluşması, ters ve asimetrik volanlarla tasarlanan romantik asi kesimler; film şeridi gibi her kadının içindeki masum ve tutku ikilemi arasında bir bağ oluşturuyor.

İçilebilir kolajen mucizesi

Sıkılık, kırışıksız, nemli ve ışıltılı görünüm için günlük içilebilir kolajen takviyesi şart. Collagen Lift Paris, sağlıklı bir cilt ve zinde bir vücuda sahip olmak isteyenlere özel çözümler sunuyor.

Köpüklüm ile muhabbete doyun

Hayatı kolaylaştıran çözümler sunan Tefal’in, yeni yarı otomatik Türk kahve makinesi Köpüklüm, lezzetli kahveleriyle tüm köpüklü sohbetlerinize eşlik edecek. Közde pişirme özelliğiyle Türk kahvesi keyfini bir adım öteye taşıyacak.

15 farklı renkten oluşan boya serisi

Jel formatındaki ilk kalıcı saç boyası olma özel liğini taşıyan Pure Color, boyamayı artık çok daha pratik hale getiriyor. Schwarzkopf’un yeni saç boyası Pure Color’ın portföyünde ise birbirinden tatlı 15 farklı renk yer alıyor. Vanilyalı tart, bitter brownie ya da tarçınlı kek gibi renkler var.

Yüzeylerde krem sorunlarına son

ABC Deterjan kalıntı ve iz bırakmayan yeni nesil kremi ev hanımlarının imdadına yetişiyor. ABC yeni nesil krem sayesinde mutfak ve banyo temizliği sonrası özellikle klasik krem temizleyici kullananların ortak şikayetleri sona erecek. 

Network’te sonsuz bahar zamanı

NetWork İlkbahar/Yaz 2019 sezonunda bitmeyen bir bahar hayali kurdu. Kadın koleksiyonunda püsküllü triko ceketler dikkat çekerken animal ve floral desenler de sezondaki iddiasını ortaya koyuyor. Erkek koleksiyonunda ise baskılı tişörtler, lazer kesim detaylar ve esnek deri montlar erkeklere ilham veriyor.