Vitrinde bu hafta

YELİZ COŞKUN

yeliz.coskun@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Genç ciltler de bakım ister

FOREO’nun gençler için özel olarak geliştirdiği LUNA™ play plus derinlemesine temizlik sağlıyor. Cilt problemlerinin yoğun olarak görüldüğü 18 - 30 yaş arasında problemlerin en aza indiriyor. Bir taraftan gözenekleri temizlerken yeni gözenek oluşumunu da önlüyor. 

Meyvelerin gücü adına

Flormar ‘Skincare’ koleksiyonu meyve özleri eklenerek yenilendi. Temizleyici ürünler, tonikler, nemlendiriciler, göz bakım ürünleri ve maskelerden oluşan koleksiyon cilt tipine uygun farklı seçenekleriyle cilt bakım rutinine eğlenceli bir dokunuş katıyor, günlük bakımı daha pratik bir hale getiriyor. 

Her tarza uygun 

Tergan, sonbahar-kış sezonuna ait kadın ve erkek koleksiyonuyla moda tutkunlarını mağazalarına bekliyor. Geniş ürün yelpazesiyle her tarza uygun ürünleriyle moda severleri kucaklayan marka, tarzını hem şıklık hem de rahatlıkla birleştirmek isteyenlerin ilk tercihi oluyor. 

Canlanmış saçların şifresi

Schwarzkopf tarafından geliştirilen Gliss Serum Deep Repair ailesi, Amino Asit & Keratin Serum içeriğiyle yoğun serum bakımı sağlıyor ve 5 kullanımda tamamen onarılmış saçlar yaratıyor.

Yeni makyaj trendleriyle romantik görünüm

Essence, parıltılı ojelerden, dudaklara çekicilik katacak rujlara ve gözleri vurgulayacak farlara kadar en yeni ürünleriyle en özel günlerinizde size eşlik ediyor.

Bu sezonun modası VAKKO’da 

Vakko kadın koleksiyonunda yer alan ve sezon modasını şekillendiren tasarımların yanı sıra eldiven, atkı, takı gibi şık aksesuarlar öne çıkıyor.

Sunglass Hut’la tarzınızı canlandırın

Hayatını renklendiren kadına Dior’un 2018-19 koleksiyonundan Color Quake modeli çok yakışacak. Oliver Peoples ve Prada’nın cesur modelleri cool tarzınıza ayrı bir hava katacak.

En yüksek belli jean!

Bugüne dek Levi’s® tarafından tasarlanan en yüksek belli jean olan Ribcage, İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonunda karşınızda. Düz paça ve pileli crop paça seçenekleri bulunan Levi’s, geleceğe bakan moda dokunuşlarıyla klasik görünümünden çok da fazla uzaklaşmıyor.