Vitrin'de bu hafta

YELİZ COŞKUN

yeliz.coskun@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Yılbaşında ışıldayan stiliniz kazansın!

Her daim güçlü ve zarif kadını simgeleyen Love my body, yılbaşı geceniz için gündüzden geceye uyarlanabilir, stil sahibi her kadına hitap eden renk, işleme ve doku alternatifleriyle sevenlerine mutlu bir yıl diliyor. Gümüş, siyah, kırmızı ve gece mavisi tonlarındaki ışıldayacağınız simli ve payetli tasarımlarla Love my body, yeni yıl gecesi planlarınıza eşlik ediyor.

Aklı her daim çocuklarında olanlar için

Alcatel MOVETIME Akıllı Çocuk Saati MT30 ile ebeveynler çocuklarının önceden belirlenmiş güvenli bölgeden çıkmaları durumunda anında bildirim alıyor. Kol saatinin üstündeki SOS (İmdat) tuşu, cihazın acil durumlarda yardım çağırmasını ve otomatik olarak konumun ebeveynlere SMS ile gönderilmesini sağlıyor. Aileler cihaza bağlanabilmeleri sayesinde çocuklarının nerede olduğunu gün boyunca izleyebiliyor.

Yazarken eğlenin

Yenilikleri teknolojiyle buluşturan TROIKA, yaratıcı fikirleri ve özel tasarım fonksiyonel ürünleriyle fark yaratıyor. Yeni yıla özel görünümüyle dikkat çeken Troika Deer roller kalemi ilhamını yılbaşının vazgeçilmez figürü olan güçlü, soğuğa karşı dayanıklı ve şans getirdiğine inanılan geyikten alıyor.

Pembe altın modasına devam

Saat&Saat’in tek yetkili Türkiye distribütörü olduğu Fossil, kadın saat modellerinde popülaritesini hiç kaybetmeyen pembe altın, sedef kadran ve minimal taş detaylarıyla zarifliği yansıtan tasarımları yeni yılda da beğeninize sunuyor.

Yeni yıl ışıltısı dudaklarınızda

Yeni yıl akşamının tüm heyecanına ışıltınızla eşlik etmeye hazır mısınız? L’Oréal Paris’in Yeni Yıl Koleksiyonu, Glitter Liner, Glitter Eyeshadow, Volume Million Lashes Top Coat Altın Kirpik Simi ve Color Riche Yeni Yıl Ruj serisiyle yılbaşı akşamının yıldızı olmanızı sağlayacak. Color Riche Xmas Ruj, simli yeni formuyla dudaklarınızı yeniden tanımlayacak.

Saç parfümünde devrim

Elidor’un kokuları çok sevilen şampuan ve saç kremi serileri Güçlü & Parlak ve Esmer Parlaklık’tan esinlenerek tasarlanan saç parfümüyle saçlarınız tüm yıl muhteşem kokacak. Gün boyu elinizin altında, çantanızda kolayca taşıyabileceğiniz ürün, yeni yılda en büyük kurtarıcılarınızdan biri olacak.