Vitrinde bu hafta

YELİZ COŞKUN

yeliz.coskun@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Machka ile dingin ve feminen bir mevsim

İnce işçiliği feminen tavrıyla buluşturan MACHKA Sonbahar-Kış 2018-2019 Koleksiyonu gündüzden geceye adapte olabilen narin detaylarıyla geçiş mevsiminin stil kodlarını oluşturuyor. Koleksiyona eşlik eden fırfırlar, pililer ve kristal taşlı patchlerse tüm zarafetiyle stilinizi ön plana çıkarıyor. Zamana meydan okuyan tasarımların naif yansımaları koleksiyonda sizleri bekliyor.

Decathlon’la doğa yürüyüşü ve kamp zamanı!

32 mağazası ve online alışveriş sitesi decathlon.com.tr ile Türkiye’de spor tutkusunu yaymaya devam eden Decathlon’da kamp ve doğa yürüyüşü için ihtiyacınız olan tüm ürünleri bir arada bulabilirsiniz! Decathlon’un Quechua ve Forclaz markalarının doğa yürüyüşlerinizde hareket özgürlüğü için esnek bileşenlerden üretilmiş, terlemeden sıcak kalmanızı sağlayan, hafif, sıcak tutan ve nefes alan polarları; engebeli araziler için darbeleri emen özel doğa yürüyüşü ayakkabıları bulunuyor.

Yeni kalemler hayatınıza renk katıyor

Scrikss’in naturel tonlardaki ışıldayan renkleri ve sedef görünümlü parlaklığı F108 tükenmez kalemi tercih edenlere huzur ve dinginlik sağlıyor. Pembe, sütlü kahve, light gold, mint, bronz ve eflatun renklerinden oluşan geniş renk yelpazesiyle F108 serisi, gündelik yaşamın ihtiyaçlarına cevap vermekle kalmıyor, hayatınıza renk katıyor! 

Çocuk kıyafetlerinde buhar devri

Çocukların cildi de bünyeleri de çok hassas. Tüm anneler bunu biliyor ve bebeklerine giydirdikleri kıyafetlerin daima hijyenik olmalarına dikkat ediyor. Dikiş makinesi denilince tüm dünyada akla gelen ilk markalardan biri olan Singer’in SteamWorks Pro Buharlı Düzleştiricisi, narin bebek giysilerini en güzel şekilde ütülerken ekstra hijyen de sunuyor. 

Meyvelerin gücü adına!

Flormar, meyve özleri eklenerek yenilenen “Skincare” serisiyle farklı cilt tiplerine ve ihtiyaçlara yönelik geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Temizleyici ürünler, tonikler, nemlendiriciler, göz bakım ürünleri ve maskelerden oluşan koleksiyon cilt tipine uygun farklı seçenekleriyle cilt bakım rutinine eğlenceli bir dokunuş katıyor.