Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Benzersiz tasarımlar 

Şehre dönüşün tüm etkisiyle hissedildiği bu günlerde Koton, Sonbahar-Kış Partywear Koleksiyonu ile kış davetleri için benzersiz tasarımlar sunuyor.

Şehirli erkeklerin favorisi 

Timberland, inovasyonu konforla buluşturan stil sahibi erkeklerin günlük hayatlarına eşlik etmeye devam ediyor. Timberland’in genç, modern, dinamik ve şehirli erkekler için tasarladığı Cityroam Alpine Chukka, sonbahar aylarında şehirli erkeklerin favorisi.  

Ebru sanatıyla harmanlandı 

Umay Çubukçu, By Umi 2019 koleksiyonunu görücüye çıkarttı. Uzun yıllardır büyük markaların konseptlerini oluşturan Umay Çubukçu ebru sanatından harmanlanan renkleri yeni şalvar koleksiyonunda yer alıyor.

Doğadan ilham alıyor 

Chakra’nın doğadan ilham alarak tasarladığı ürünlerine dokunduğunuzda rahatlama ve arınma duygusunu hissediyorsunuz.

İnsan sağlığına zarar veren hurda aküler toplanıyor 

Türkiye’nin en yaygın “ev güzelleştirme merkezi” Tekzen, yüzde yüz yerli ve ulusal bir firma olmanın gereği olarak, çevreye ve insan sağlığına zarar veren hurda aküleri, Türkiye genelinde yaptığı bir çalışma ile alışveriş kuponu karşılığında toplamaya başladı!

Güçleri birleştiriyor 

Mickey Mouse’un 90. Yıl dönümü anısına bu iki orijinal marka Sonbahar/Kış 2018 sezonunda güçlerini birleştiriyor ve bir ilke imza atarak sınırlı sayıda üretilen Mickey x Levi’s özel koleksiyonunu sunuyor.

Yılın yükselen trendleri 

Ayakkabı Dünyası, Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda 2018 yılının yükselen trendleri arasında yer alan Ugly Sneaker’ları yeniden yorumluyor.

El becerilerini geliştirecekler 

Canon, ebeveynler, çocukları ve tüm yetişkinler için yaratıcılıklarını ve el becerilerini geliştirebilecekleri ücretsiz platformu Creative Park’ı sunuyor.

Sarkmaları toparlıyor 

Son teknoloji kullanılarak geliştirilen ve ciltteki kırışıklık görünümüne karşı savaşan “L’Oréal Paris Revitalift Lazer X3”, cildi sıkılaştırıp sarkmaları toparlayan güçlendirilmiş formülüyle kırışıklıklara ve çizgilere dur diyor.