Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

En renkli eşlikçi

Deichmann, bu yaz tatil bavullarının en renkli eşlikçisi oluyor. Yaz kombinlerinin en şık tamamlayıcısı topuklu ayakkabılar, birbirinden farklı renk ve modellerle sizi bekliyor. Fuşya, mavi, pembe, kırmızı, yeşil gibi canlı renk paletinin hakim olduğu koleksiyon, bu sezon topuklu ayakkabı tutkunlarının gönlünde taht kuruyor.

Yaz modası renkleniyor 

İkonik İtalyan tasarımcı Giorgio Armani’nin, genç neslin stil kodlarından esinlenerek yarattığı, giyim ve aksesuar markası A|X Armani Exchange, yazın enerjisini yansıtan hareketli koleksiyonuyla yaz modasını renklendiriyor.

Göz alıcı şölen 

Yaz başında çiçeklenmeye başlayan mis kokulu lavantalar, Temmuz ayıyla birlikte göz alıcı lila rengine kavuşarak adeta bir görsel şölen sunuyor. Selin Lavanta 10, nostaljik kokusuyla göz alıcı güzellikteki mor bahçeleri evimize getiriyor. 

İncecik keten gömlekler 

Mustang, sıcak yaz günlerinde çabasız ve hafif şıklığın kodlarını sunuyor. Mustang koleksiyonunda yer alan denim şortlar, iddialı t-shirtler ve incecik keten gömleklerle tatil stilinde gençlerin ve genç hissedenlerin nabzını ve sezonun son trendlerini yakalayacaksınız!

Gününüz rahat ve huzurlu geçecek 

Bellona, her yenilikle kaliteli uykunun sağlayacağı yaşam kalitesi için çalışıyor… Yeni Yoga Serisi yataklar, size çok özel bir uyku deneyimi yaşatırken, gününüzün de rahat ve huzurlu geçmesini sağlayacak.

Yazın ruhu saçlarda

Günden geceye, denizden yeni çıkmışçasına doğal ve dolgun dalgalarla en havalı saçlara sahip olmak için saçlarını profesyonel saç bakım markası TONI&GUY’ın Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey’i ile şekillendir ve yazın ruhunu saçlarına yansıt…

Cildiniz sağlıkla ışıldasın 

Garnier Ambre Solaire Clear Protect + Şeffaf Koruyucu Vücut Spreyi GKF 50 ile cildimiz yaz boyu sağlıklı bir şekilde ışıldıyor.

Doğal içerikli ürünler 

QNET’in yeni koleksiyonu Naturtres; hindistan cevizi ve argan yağlı; çay ağacı ve limon özlü doğal içerikli saç ve duş jeli ürünleriyle günlük bakımınızı keyifli hale getiriyor.

Tek adımda kaşları renklendirin 

Yaz aylarında tatil planlarınız devam ederken deniz, havuz keyfiniz kaçmasın… Tek adımda kaşlarınızı renklendiren, dolduran ve şekillendiren kaş kreminiz TONEIT, suya dayanıklı, bulaşmayan ve akmayan yapısıyla her daim yanınızda…

Sezonun yükselen trendi

Türkiye’nin en beğenilen tasarımcılarının eşsiz koleksiyonlarını aynı çatı altında sunan Gizia Gate, en gözde tasarım parçalarıyla sezonun yükselen trendlerini buluşturuyor.

Hassas ciltlere özel 

Uni Baby hassas ciltlere özel ürettiği bebek yağı serisiyle bebeklerin ihtiyaç duyduğu bakımı sağlamaya devam ediyor. Hızla emilen ve yağlı his bırakmayan Uni Baby Bebek Yağı, yeni çeşitleri ve parafinsiz içeriği ile hem bebek hem de yetişkin cildinin ihtiyacı olan nemi karşılıyor. 

Çok amaçlı kullanılıyor 

Tyvek kâğıttan yapılan ve ağırlığı sadece 50 gram olan ekstra hafif yuvarlak çantalar, günün 24 saatine uygun tasarımlarıyla yükünüzü hafifletiyor. Çok amaçlı kullanılabilen Chumac Bag’leri dilerseniz plajda dilerseniz şehirde günlük stilinizin tamamlayıcısı.

Dudakları fethetmeye geliyor 

Mat dudakların vazgeçilmezi Pastel Daylong serisine iki yeni renk eklendi. Yalnızca Watsons mağazalarında satışa sunulacak.

Baştan çıkarıcı renkler 

L’Oréal Paris, baştan çıkarıcı renkleri yeni La Petite Palette’de buluşturuyor. İpeksi dokuya sahip L’Oréal Paris La Petite Palette, rengârenk tonlarıyla göz makyajında yazın trendlerini belirliyor.

Teknoloji ve modern stil bir arada

New Balance’ın 2017’nin başında çıkardığı klasik modelinin yeni versiyonunu kadınların beğenisine sunuyor. 247v2 tasarımı, New Balance’ın efsanevi işçiliğini, teknolojiyi ve modern stili bir araya getiriyor.

Yazın özgür ruhu 

OXXO’nun yazın özgür ruhundan ilham alarak tasarladığı ilk beachwear koleksiyonu, denizin dinginliğini gençlik ateşi ile harmanlıyor. Sahilden yükselen enerjik ruhu, özgün tasarımlar ve romantik detaylarla sunan OXXO Let’s Sea beachwear koleksiyonu retro stilin izlerini taşıyor.

Benzersiz imza yaratıyor 

Victoria’s Secret, Tease kokusunu yaratırken tam olarak bu noktadan yola çıkıyor. Kişiliğinizi sahiplenen, sizinle eşsizleşen, orijinal bir parfüm yaratan Victoria’s Secret, Tease kokusunun her kadında benzersiz bir imza bırakmasını istiyor.