Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Farklı detaylar bir arada 

Dünya ayakkabı trendlerini tüketicileriyle buluşturan FLO, mağazalara yeni giren sandalet ve terlik modellerini kadınların beğenisine sunuyor. Farklı detayların bir araya geldiği ürünlerle kadınlar, gündüzden geceye uzanan yaz kombinlerini kusursuzca tamamlıyor!

Serinleten kampanya 

Sıcak yaz günlerine Phyto’dan serinleten kampanya! 31 Ağustos tarihine kadar Phyto ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası uygulanıyor. Yetkili eczanelerde geçerli olan kampanyaya Phytophanere gıda takviyesi hariç tüm ürünler dâhil ediliyor. 

Sıkı bir cilt için 

Elancyl Créme Fermeté Corps; içeriğindeki kahverengi yosun ekstresinden gücünü alır, sorunlu bölgelerde ince ve esneklik özelliği olan bir ağ oluşturarak cildinizin şekillenmesini sağlar, sıkılaşarak canlanmasına yardımcı olur…

Kusursuz şıklık

Forever New, yaz bitmeden her kadının gardırobunda bulunması gereken parçalarle güzel havaların keyfini çıkarmak isteyen moda tutkunlarına kusursuz bir şıklık sunuyor.

Saçlarda kısa sürede etki 

Deniz, güneş, havuz suyu gibi faktörlerle yıpranan, onarıma ihtiyaç duyan saçlar için özel olarak geliştirilmiş bakım köpüğü Shaken Repair kısa sürede etki ederek canlı, bakımlı ve parlak saçlar sunuyor. 

Renkli ve eğlenceli tasarımlar 

Gucci kabilesi bu sezon, obsesif sanat eseri koleksiyonerleri olarak hayal ediliyor. Kampanyanın esin kaynağı; resimlerin, antikaların, nadir objelerin ve koleksiyonu yapılabilen diğer vintage parçaların peşine tutkuyla düşen eksantrik karakterler. Bu insanlar koleksiyonları için adeta bir tapınak inşa ediyorlar.

Farklı detaylar bir arada 

Dünya ayakkabı trendlerini tüketicileriyle buluşturan FLO, mağazalara yeni giren sandalet ve terlik modellerini kadınların beğenisine sunuyor. Farklı detayların bir araya geldiği ürünlerle kadınlar, gündüzden geceye uzanan yaz kombinlerini kusursuzca tamamlıyor!

Mat, ışıltılı ve güzel bir cilt 

Üç as¸amalı cilt bakım rutini, içeriğindeki beyaz nilüfer ekstresiyle nemlendiriyor, patenti NUXE’e ait olan “dogˆal blur kompleksi” ile daha güzel bir görünüm kazandırıyor. Sonuç ise mat, ıs¸ıltılı ve güzel bir cilt. 

Grafik detaylar 

Ipekyol Yaz 2018 Koleksiyonu, çiçek ve grafik detaylarını blok renklerle harmanlayarak yaz mevsiminin müjdesini veriyor. Hem feminen hem maskülen tarzı modern dünyanın renk kartelasıyla kusursuzca buluşturan koleksiyon, tamamlayıcı çizgilerle sıcak sezonun kapısını aralıyor.

Cildiniz ışıldayacak

Lierac, şimdi 3 al 2 öde sürpriziyle sizleri bekliyor! 31 Ağustos tarihine kadar, yetkili eczanelerde bulunan tüm Lierac ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası cildinizi ışıldamaya davet ediyor. Sıcak yaz günlerini serinletecek bu kampanyayı kaçırmayın!

Cilt, saç ve tırnak sağlığını destekliyor 

Collagen Beauty Plus ile buluşturuyor. Voonka Collagen Beauty Plus serisi likit kolajenle aynı bileşenlere sahip içeriğinin yanında Bakır ve Selenyum ile cilt, saç ve tırnak sağlığını destekleyeme yardımcı oluyor.

Emzikli uyku arkadaşı 

OiOi, annelerin ve uyku eğitmenlerinin ödüllü tercihi Emzikli Uyku Arkadaşı ve Silikon Beslenme Grubu ürünleriyle satış noktalarını genişletmeye devam ediyor. Türkiye genelinde 300’ü aşkın noktada yer alıyor.

Annelerden ilham alında

Annelerden ilham alınarak tasarlanan Philips Avent Natural Serisi Biberonları anne göğsüne yakın benzer geniş emzik yapısıyla doğal emme hissi oluşturmaya yardımcı oluyor. Biberon emziğinin yaprakçıklı yapısı, emziğinin daha yumuşak ve esnek olmasını sağlıyor ve emzik beslenme sırasında içeriye doğru çökmüyor.

Günlük üretiliyor 

Kahve Dünyası, yazın kavurucu sıcaklarının vazgeçilmezi lezzeti dondurmayı, formunu korumak isteyenler için düşük kalorili yoğurt ve taze meyve dilimleriyle yeniden yorumluyor. 100 gramı yalnızca 140 kalori içeren Yoğurtlu Dondurma, hiçbir yapay katkı maddesi ve boya kullanılmadan, ev yapımı tarzında günlük olarak üretiliyor.

Konforlu tatile eşlik ediyor 

Timberland Kiri Up Knit Oxford ayakkabılar şehirli kadınların günlük yaşamına ve konforlu tatillerine eşlik ediyor. Bu sezon ilk defa dokusu örgü tarzındaki modeliyle karşımıza çıkan Kiri Up Knit Oxfordlar 3 renk alternatifiyle mağazalarda yerini alıyor.

ELLE’den etnik stil

Yazın en konforlu seçimi sandaletler, özgür ve cool adımlara eşlik ediyor. ELLE’in yaz koleksiyonunun vazgeçilmezi sandaletlerle yazın enerjisi her an stilinizi tamamlayacak. Toprak tonlarının hasır ve püskül detaylarla birleştiği modeller rahatlığı şıklıkla birleştiren kadınlara cazip seçimler sunarken, parmak arası boncuk ve taşlı sandaletler etnik stiller yaratıyor. 

Emzikler Hevea ağacından

Natursutten’in emzikleri Hevea ağacının saf doğal kauçuğundan, biberonları ise borosilikat camından üretiliyor. Kısa sürede Türkiye’deki ebeveynlerin de büyük ilgisini ve sevgisini kazanan Natursutten, bebeği için doğal, sağlıklı ve güvenli ürünler arayan ebeveynlerin vazgeçilmezi olmaya aday.