Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Kusursuz şıklık 

Forever New’un feminen tasarımlarıyla dikkat çeken floral modelleri, şık görünümleriyle yalnızca kurtarıcı parça olmanın çok ötesinde, kadınlara kusursuz şıklığın kodunu veriyor.

Rahatsız edici kokuları önlüyor 

Alüminyum tuzları ve alkol içermeyen Sensibio Freshness Deodorant, terlemenin neden olduğu rahatsız edici kokunu nötralize etmeye yardımcı oluyor. Bioderma’nın hassas ciltler dâhil tüm cilt tipleri için geliştirdiği deodorant, sıcak havaların kendini göstermesiyle çantaların vazgeçilmez ürünü oluyor.

Doğallıktan ödün vermiyor 

Bronzlaşırken doğallıktan ödün vermeyenlerin markası Solait; koruyuculardan, bronzlaştırıcılara ve güneş sonrası bakım ürünlerine kadar kadar geniş ürün yelpazesiyle her cilt tipine uygun alternatifler sunuyor. 

Pratik hijyen ve çözüm sunuyor

Selpak, yenilikçi ve öncü bir ürüne daha imza attı. Selpak Deluxe Bambu Katkılı kağıt havlu, mevcut Selpak Havlu’ya göre yüzde 50 daha dayanıklı yapısıyla mutfaktaki ıslak kullanım gerektiren küçük temizlik işlerinde pratik ve hijyenik bir çözüm sunuyor.

Benzersiz lezzet

Koska, beslenmesine ve sağlığına dikkat eden yetişkin ve çocuklar için doğal ve enerji veren ürünü ‘ koştat ’ ile benzersiz bir lezzet sunuyor.

Her bütçeye uygun 

Mira Gelinlik, gelinlik, nişanlık ve abiye alanında oldukça iddialı. Hem hazır hem de kişiye özel dikimlerde güler yüzlü kadrosuyla 7 yıldır Bakırköy’de hizmet veren mekânda her bütçeye uygun gelinlik mevcut. Gelinlik fiyatları ise 2 bin 500 lira ile 7 bin lira arası. 

Farklı bir hava yaratıyor 

Arcana Optik tarafından Türkiye’ye getirilen dünyaca ünlü L.G.R güneş gözlüklerinin yepyeni modeli Agadir; yaza özel sıcak asetat detayları ve metal çerçevenin serinliğiyle tarz peşinde! 

Farklı bir hava yaratıyor 

Arcana Optik tarafından Türkiye’ye getirilen dünyaca ünlü L.G.R güneş gözlüklerinin yepyeni modeli Agadir; yaza özel sıcak asetat detayları ve metal çerçevenin serinliğiyle tarz peşinde! 

Yaratıcılıkları gelişiyor 

Lego® Duplo®  ile büyümek çok eğlenceli. Yeni Lego® Duplo®  Çiftlik setleri, çocukların oyun oynarken yaratıcılıklarını geliştirmesi için birçok olasılık içeriyor. Çocuklar Lego® Duplo®  Çiftlik setlerinin yapım parçaları ve hayvan figürleriyle hayal güçlerini kullanırken, macera dolu bir eğlence yaşayabiliyor.

Yaz aylarının coşkusu 

Koton Kids, İlkbahar-Yaz sezonunda rahatlığı, mutluluğu ve enerjiyi yansıtan tasarımlar sunuyor. Farklı çiçek desenlerinin düz çizgiler ve ekoseyle harmanlandığı koleksiyon çocuklara yaz aylarının coşkusunu aşılıyor.

Farklı lezzet deneyimi 

Cornetto, lezzet tutkunlarını Türkiye’nin ilk siyah külahtan oluşan Cornetto Black ile tanıştırıyor. Farklı lezzetleri denemeyi sevenlere hitap eden yeni Cornetto Black; siyah ve morun büyüleyici birleşimiyle tüketicilere bambaşka bir deneyim yaşatıyor.

Çarpıcı ferahlık 

Farmasi’nin yeni parfümü Motto Passion, enerjik, sıcak ve yoğun etkisiyle, çarpıcı bir farklılık yaratıyor. İddialı ve cesur kadınların yansıması olan Motto Passion’a tutkuyla bağlanacaksınız. 

Yaz mevsiminin bakım trendi 

Her zevke ve cilt tipine hitap eden Dicora duş jelleri farklı kokuları sayesinde yaz mevsiminin kişisel bakımda trend ürünleri arasında yerini almaya hazırlanıyor. 

Çocuklara neşe katıyor 

Çocukların sevgilisi Nesquik Kahvaltılık Gevrekler; serinleten, lezzetli ve besleyici tarifleriyle yaza neşe katıyor! Üstelik çocukların iştahla yiyeceği bu eğlenceli tarifleri yetişkinler de çok sevecek.

Zararlı UV ışınlarına yüksek koruma

Avène Fluide Teinté 50+ güçlü antioksidan etkisiyle normal-karma-hassas ciltleri güneşin zararlı UV ışınlarının neden olabileceği hasarlara karşı yükek koruma sağlar, bakımını yapar.

Bu mevsim çok dinamik geçecek!

Gap, yaz koleksiyonunda yer alan rahat, modern ve trend parçalarıyla güneşli yaz günlerine hareket getiriyor. Sımsıcak yaz renklerinin yerini aldığı koleksiyonla bu mevsim çok canlı ve dinamik geçecek!

Yaz tazeliği dudaklarda 

Flormar’ın elma, karpuz, çilek ve karadut aromalarından oluşan lip balm serisine iki yeni ürün eklendi. Pamuk şeker aromalı “Cotton Candy Match Balm” ve hindistancevizi kokulu “Coconut Lip Balm”  yazın tazeliğini dudaklarında hissetmeni sağlayacak.