Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Şık kadınların tercihi

Modern, şık ve şehirli kadınların tercihi Gusto, bayrama özel tüm ürünlerde uyguladığı yüzde 50 indirimle hesaplı alışverişin kapılarını açıyor. 

Akıllı değişim

Yazın hafifletici etkisini yansıtan ferah ortamlar ve doğanın canlanan renkleri de yaşam alanlarımızda yaz enerjisini hissetmemize yardımcı oluyor. Akıllı değişim konseptiyle öne çıkan Buka, yaz aylarında bu enerjiyi doyasıya hissetmek isteyenlere değişken modüler parçalı mobilya, ev tekstili ve aksesuarlarıyla birçok seçenek sunuyor. 

Sezonun en şık parçaları 

Sezonun en şık parçalarını keşfetmek isteyenlerin yakından takip ettiği Gap, yılın en güzel zamanında sunduğu indirimlerle çocukların yaz tatili keyfine keyif katıyor.

Ütü istemeyen gömlekler 

Zamansız klasikleri yeniden yorumlayan, Amerika’nın 200 yıllık köklü markası Brooks Brothers, Chippin uygulaması ile Babalar Günü’ne özel “Ütü istemeyen (non-iron) gömlek kampanyası” yaptı.

Her cilt tipine uygun 

Caudalie yüzde 100 Organik Üzüm Suyu, en hassas ciltler dâhil her cilt tipine uygun. Bakımlı babalara tıraş sonrası ferahlık sağlayan bu ürün cildi nemlendirerek yumuşatıyor ve tazeliyor... 

Özgüvenli duruş

Süper Babalar için, bu yıl da Babalar Günü’nde en iyi seçim Dockers® oluyor. Özgüvenli bir duruşuyla rahatlığı bir arada sunan Dockers® koleksiyonunda babalara göre pek çok parça var.

Zamansız stiller 

Kemal Tanca; detaylarla dikkat çekmeyi seven ayakkabı tutkunlarına, renkleri karıştırmaktan, yeni ve zamansız stiller oluşturmaktan korkmayan özgür ruhların stillerine ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Denimlerle feminen duruş

2018 Yaz sezonunda Hyper Koleksiyonu’nu modaseverlerin beğenisine sunan OXXO, bayram stili için denimlerle feminen duruşu güçlendiriyor.

Çocuklar eğlenecek

Dalin, “Mikrofon Şişeli Şampuan”ı çocuklarla buluşturuyor. Oyuncak şişe devrini başlatan Dalin’in Geleceğin Yıldızı serisindeki “Mikrofon Şişe” ile çocuklarınız banyo keyfi yapabilir.

Erkeklerin vazgeçilmezi

Biyolojiyi dermatolojinin hizmetine sunarak benzersiz bir uzmanlık elde eden Bioderma, bakımına düşkün babaları unutmuyor... Cildin doğal biyolojik mekanizmasına uygun içerikteki ürünler, erkeklerin de vazgeçilmez bakım ürünleri oluyor. Babalar Günü için hediye arayışında olanları erkeklerin en gözde ürünlerini Bioderma’da buluyor.

Esmer parlaklık serisi

Türkiye’nin sevilen saç bakım markası Elidor, güzellik sahnesinde Esmer Parlaklık serisi var!  Koyu renk saçlarda 365 gün parlaklığın cazibesine kapılın! 

Feminen ve romantik

Forever New, yeni koleksiyonu Tropic Horizon ile yazın en sıcak günlerinde giyilen bol giysilerle şık, feminen ve romantik bir görünüme bürünmek isteyen kadınlara ilham veriyor.

Avantajlı kampanya 

FLO, Bayram alışverişi için avantajlı bir kampanyayı hayata geçirdi. FLO mağazalarında uygulanan kampanya, 17 Haziran tarihine kadar kadın – erkek – çocuk koleksiyonundan yapılacak ayakkabı alışverişine cüzdan ve kemeri yarı fiyatına sunuyor. 

Bayram ziyafetlerinin vazgeçilmezi 

Kenton Geleneksel Lezzetler Serisi ile bayram ziyafetlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Türk damak tadına uygun olarak Kenton uzmanlığıyla hazırlanan tatlılar, geleneksel lezzetlerden vazgeçmeyenler için mükemmel bir alternatif oluşturuyor. Revaniden Kadayıflı Muhallebiye, Trileçeden Kazandibine kadar aradığınız tüm lezzetleri bulabileceğiniz Kenton Geleneksel Lezzetler Serisi bu bayram da sofralarınızın yıldızı olacak.

Kirpik diplerine kolay uygulama

Son yılların en büyük trendlerinden aydınlatıcı, ten makyajından sonra şimdi de gözlerde! Göz kapağı, gözün iç köşesi ve kirpik dipleri için kolay uygulama sunan aydınlatıcı liner, Maybelline New York ile güzellik tutkunlarıyla buluşuyor.

Kokusu ve güçlü yapısı

Türkiye’nin ilk kolonyası Selin’in “Hayatın Kokusu” serisinde yer alan, kokusu ve güçlü yapısıyla Ardıç ağacından ilham alan Ardıç 3767 kolonyası, babalar için en özel hediye olacak.