Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Mezun olacaklara özel 

Mezun olmaya çok az bir zaman kaldı. Mezuniyet gecesinde göz kamaştırmak istiyor ama o kusursuz elbiseyi bir türlü bulamıyor musunuz? Morhipo MAG ekibi gecenin en güzel kızı olabilmeniz için verdiği ipuçlarına göz atın!   

Pırlantanın büyülü dünyası

Her bütçeye ve yaşam biçimine uygun, anı kutlamaya değer kılan Atasay’dan bir ilk! Seçili Pırlanta ürünlerde geçerli olacak olan “1 alana 1 bedava”  kampanyası ile kadınlar, pırlantanın büyülü dünyasıyla buluşuyor.

Büyülü bir koku

Hafızanın derinliklerine ulaşıp o anı değerli kılan eşsiz bir koku ve teninize eşlik eden yumuşak bir dokunuş. Geliştirdiği üstün formülleri ile Türkiye’de adını ilklere yazdıran Viking Temizlik, Natural Yumuşatıcı ile büyüleyici bir kokunun ve uzun süren yumuşaklığın değerli armonisini bir şişede buluşturuyor.

Renkli ve enerjik 

Kinetix; rahat, tarz ve sportif modellerle yaz mevsimini renkli ve enerjik bir şekilde karşılıyor. Kinetix koleksiyonunda yer alan modeller, sezon trendlerini yakından takip edenlerin adımlarına ses getiriyor!

Çocuklara sürpriz detaylar

Modayı yakından takip eden çocukları ve gençleri Penti Young plaj koleksiyonunda sürprizli detaylar bekliyor. 3-15 yaş arası kız ve erkek çocukları için oluşturulan koleksiyonda dinamik ve canlı renklerle eğlenceli karakterlerin birleştiği bikini ve mayolar yer alıyor.

Mevsim geçişlerinde özenli bakım

Hassas ve narin cildiniz mevsim geçişlerinde daha özenli bir bakım ister. Cildin bu süreçlerde en önemli ihtiyacı elbette nem! Cildin lipid üretim sürecine katkıda bulunarak cilt bariyerinin kendini onarma yeteneği kazanmasına destek olan Cetaphil Restoraderm Cilt Yenileyici Vücut Nemlendiricisi kuruma, kaşıntı ve tahrişi dindirerek hassas cildinize ihtiyacı olan nemi sunuyor.

İftar sofralarına yakışır 

Pinkberry, Ramazan ayını iki özel tatlıyla karşıladı. Pinkberry’nin 30’dan fazla ek lezzet alternatifleri arasına Ramazan ayı boyunca sunulacak, iftar sofralarına yakışır tatlılar eklendi.

İpek saten kumaşlar

Oleg Cassini’nin 2018 Gelinlik Modelleri’nde de öne çıkan görünümlerden biri olan ipek saten kumaşlar ve onları görkemli birer “saray gelini”ne dönüştüren kalıplar; modern çağın sofistike gelinlerine atıfta bulunuyor.

Sportif şıklık 

Giovane Gentile, erkek modasının vazgeçilmez koleksiyonları arasında yer alan tişörtleriyle bu yaza damga vurmaya hazırlanıyor. Sportif şıklığın hâkim olduğu koleksiyondaki tişörtler, Giovane Gentile erkeğine farklı bir hava katıyor.

Sevdiklerinizi şımartın

L’Occitane’ın; el kremi, duş jeli, şampuan, yüz toniği ve nemlendirici gibi ürünlerden oluşan CEDRAT serisinde buluyor. Sevdiklerimizi şımartmanın yolu bu yıl L’Occitane’dan geçiyor.

Sivilceleri tedavi eder

Gül suyu asırlar boyunca kadınlar tarafından cildi temizlemede, sıkılaştırmada, nemlendirmede, yumuşatmada, yaşlanmasını geciktirmede, canlandırmada, cilt tahrişlerini azaltmada, sivilceleri tedavi etmede ve ayrıca aromaterapide kullanılmıştır. Otacı Naturel Gül Suyu ile cildiniz artık canlı ve taze…

Lierac’tan yaz mucizesi: Sunissime

Güneşin olumsuz etkilerine müdahale ederken yoğun sıkılaşma ve dolgunluk sağlayan lierac sunissime serisiyle yaza “merhaba” deyin. 

Benzersiz lezzetler 

Kahve Dünyası, Ramazan ayını benzersiz lezzetlerle karşılıyor. Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmez lezzeti dondurmaya, Ramazan sofralarının baş tacı hurma ve tahinle bambaşka bir yorum katan Kahve Dünyası, çikolata kaplı hurma ile de iftar sonrasında keyifli sohbetlerin eşlikçisi oluyor.

Yaratıcılıkları gelişiyor 

LEGO® DUPLO®  ile büyümek çok eğlenceli. Yeni LEGO® DUPLO®  Çiftlik setleri, çocukların oyun oynarken yaratıcılıklarını geliştirmesi için birçok olasılık içeriyor. Çocuklar LEGO® DUPLO®  Çiftlik setlerinin yapım parçaları ve hayvan figürleriyle hayal güçlerini kullanırken, macera dolu bir eğlence yaşayabiliyor.

Geleceğin modası 

Buruş buruş clutch’lar, bilgisayar çantaları ve gözlük kılıfları… Geleceğin modası olarak gösterilen Tyvek kağıttan üretilen Chumac çantalarla, çantalar artık çok daha neşeli bir kulvara taşınıyor.

Derinlemesine bakım

Yeni Schwarzkopf Beology’nin yenilikçi formülü okyanus özü ve antioksidan alglerle derin denizlerden gelen 2 güçlü içeriği kişiye özel derinlemesine saç bakım sistemi oluşturmak için birleştirdi.