Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Sınırsız seçenek 

Yılın trendlerine paralel çizgide koleksiyonları, çeşitli çerçeve ve renklerdeki camları ile hem kadınlar hem de erkekler için sınırsız seçeneği bulunan In Style güneş gözlükleri Atasun Optik farkıyla sizleri bekliyor.

Düzenli bakımla özel hissedin

Bioderma, güzelliğine ve cilt bakımına düşün anneler için kendilerini sadece bir gün değil, düzenli bakımla her gün özel hissetmelerini sağlayacak hediye alternatifleri sunuyor…

Sezonun öne çıkan desenleri 

Penti, doğanın sanat eseri çiçekleri bu yaz da tasarımlarına taşıyor. Sezonun öne çıkan deseni çiçekle, yazın tüm enerjisini iç giyim ve pijama takımlarına taşıyan marka, pastelin en güzel tonlarını sunuyor. Baskılar ve nakışlarla tasarımlarda hayat bulan farklı çiçek motifleriyle hem romantik hem de enerjik bir görünüm yakalamak mümkün. 

Göz kamaştırın

Sephora’da birbirinden zengin renk seçeneklerini bir arada sunan ve güçlü ürün performanslarıyla göz kamaştıran makyaj paletleri yüzde 30 indirim’le satışa sunuluyor.

Günlük şıklık plajlarda

Lovekini, 2018 plaj koleksiyonunda ilhamını balerinlerin zerafetinden alıyor. ‘Ballerina Flowers’ isimli koleksiyonuyla günlük hayatındaki şıklığı plaja yansıtmak isteyen kadınlar için rahat parçaların yanında renkleriyle öne çıkan bikini ve mayolar sunuyor. 

Satışlar arttı

Türkiye’nin en yaygın “ev güzelleştirme merkezi” Tekzen, internet sitesi tekzen.com.tr’de son yılların trendi “sağlıklı besin” nedeniyle sefer tası satışlarını artırdı!

Kendine has üç boyutlu

Remington, çığır açan yeni saç kurutma makinesi AIR3D ile saç bakımında en son teknolojiyi evinize taşıyor. Kendine has üç boyutlu hava akımı ve en iyi sonuçları elde etmeniz için tasarlanan ısı seviyeleri ile AIR3D, etkin ve güvenli saç kurutma için en önemli iki özelliği bir arada sunuyor.

Yaz aylarının destekleyici bakımı 

Mustela Türkiye, bebeklerin yaz aylarında yaşadığı kızarıklık problemlerine karşı patentli BioEcolia®, bakır, çinko ve manganez içeren Mustela Stelatria® Destekleyici Bakım Kremi’ni geliştirdi.

İltifatları üzerinize toplayın

MUDO, bu yazın en sakin renkleri ve nefes alan kumaşlarını sizler için seçti! Yaz mevsiminin kurtarıcı parçaları olacak ketenler, renkleriyle de ferahlatacak türden. Tiril tiril ve tüm iltifatları üzerinize toplayabileceğiniz bu koleksiyonu keşfetmek için www.mudo.com.tr’ye ve mağazalarımıza davetlisiniz. 

Karşı konulmaz koku

Caudalie’nin besleyici vücut yağı pek çok işlevle birlikte karşı konulamaz bir kokuya sahip yakında kült bir ürün olacak. Bu kuru yağ içerdiği olağanüstü yağ karışımı (üzüm, hibiskus, susam ve argan) ve Shea yağı ile antioksidan patentli Polifenoller sayesinde anında emilirken cildinizi nemlendirir, besler ve kusursuzlaştırır.

Sağlıklı çocuklar için

Mayi iyotlu tuzun tüm yaş gruplarında tüketilmesi sağlık açısından gerekliyken, özellikle gebelikte iyot ihtiyacı iki katına çıktığı için doğal kaynak tuzu kullanılması büyük önem taşıyor. 

Tırnaklar renkleniyor

Tırnakların bakımlı görünmesini sağlayan ojeler, yaz aylarının vazgeçilmez aksesuarları arasında. Inglot’un tırnaklarda ekstra hafiflik sağlayan nefes alan oje serisinin 100’i aşkın rengiyle tırnaklar bu yaz hem sağlıklı bir şekilde renklenecek ve hem de bakımlı olacak. 

Doğal ve canlı görünüm 

Flormar’dan yazın sıcaklığını ve tüm renklerini taşıyan, uygulaması kolay, renkli ve eğlenceli bir koleksiyon: “Beach Vibes” Flormar’ın yepyeni koleksiyonu Beach Vibes; yaz makyajında doğal ve canlı görünüm tercih edenler için rengârenk bir ürün seçkisi sunuyor.

Keyif dolu bir yaz

Pernigotti IL Gelato, İtalyanlar’ın dondurmadaki ustalığını yansıtan eşsiz lezzetiyle dondurma tutkunlarına neşe ve keyif dolu serin bir yaz vadediyor. Pernigotti IL Gelato, yoğun tadı ve kalitesiyle sıcak yaz günlerini serin bir molayla keyiflendiriyor.

Özel kampanya imkânı 

Geçmiş sezonlarındaki ürünlerine de özel kampanyalarla ulaşma imkanı sunan online alışveriş sitesi 1V1Y.COM, Ashley Joy’un iki yeni ürününü satışa sundu.

Kadınları sembolize ediyor 

Kotex, yeni logosunda yer alan Kadın Sembolü ile de hayatın her alanında ilham kaynağı olan kadınları sembolize ediyor. Yeni sloganıyla da “Kadınlar isterse yapar” diyen marka, özel günlerin ya da önyargıların kadınların önünde bir engel olmadığının üzerinde duruyor. Kadınları pamuksu üst yüzeye sahip ürünlerle buluşturan Kotex, ürünleriyle rahatlığın adresi olmaya devam ediyor.