Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Pastel tonlarıyla ön planda

Levi’s®, İlkbahar/Yaz sezonunda 90’ların sevilen pastel tonlarını ön plana çıkarıyor. Levi’s®, moda tutkunlarının gardıroplarında vazgeçilmez olacak pastel ürünleriyle bahara damga vurmaya hazırlanıyor.

Doğal tonlarda yumuşacık saçlar 

Doğal ve parlak tonlarda yumuşacık saçlara kavuşmak Pazartesi günü diyete başlamaktan çok kolay! Konu saç boyamak olunca akıllardaki soru işaretlerini silen Casting Creme Gloss ile özgürsünüz! 

Hindistancevizli yeni lezzet 

Çay saatlerinin ayrılmaz parçası Dankek Lokmalık, şimdi de hindistan cevizli yeni lezzetiyle raflarda. Hindistan cevizli, yumuşak lokmalık kekleri meyvelerle ve krem şantiyle süsleyerek cupcake’ler hazırlayabilir, çocuklara ve misafirlerinize çay saatlerinizde renkli ikramlar sunabilirsiniz.

Bağ eviniz olsun ister misiniz? 

Türkiye’nin en yaygın “ev güzelleştirme merkezi” Tekzen, internet sitesi tekzen.com.tr’de “Bağ Evi” satıyor ve istenilen adrese ücretsiz kargo ile teslim ediyor.

 Kombinlere eşlik ediyor 

Desa, İlkbaharla birlikte güneşin yüzünü göstermesiyle renkli parçalar yeniden ön plana çıkıyor. Her dönemin farklı kombinlerine eşlik eden parçalardan biri olan çanta ve ayakkabılar, baharla birlikte renk değiştiriyor.

Modern ve şık çizgiler

Shaky, pastel tonlarla hazırlanan Loro Piana kumaşla hazırladığı palto ve ceket koleksiyonuyla baharın enerjisini üstünüze taşıyor. Deri ve kürk sektörünün trend belirleyici lüks giyim markası SHAKY, baharı karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde özgür, modern ve şık çizgilerden oluşan palto ve ceket seçenekleriyle kadınların tarzını baştan aşağı yeniliyor. 

İhtiyaçları yeniden keşfediyor 

Lipault, hızlı şehir hayatına ayak uydurmaya çalışanların ihtiyaçlarını yeniden keşfederek onlara uygun trendy ve fonksiyonel ürünler tasarlamaya devam ediyor. Günlük kullanım için uygun sırt çantalardan uzun hafta sonlarının kurtarıcısı valizlere kadar pek çok alternatif sunan Lipault, yeni koleksiyonu Plume Avenue ile sezonun moda trendlerine göz kırpıyor.

Şık olmak isteyenlerin yanında 

Hayatın her alanında modern ve şık olmak isteyen erkeklerin tercihi Lumberjack, rahatlığından ve tarzından ödün vermeden ilkbaharda da şık olmak isteyenlerin yanında… Casual tarzın ön planda olduğu 2018 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda, birbirinden konforlu modeller modayla birleşti. Bu baharda en şık siz olacaksınız…

Eğlenceli tasarımlar 

Dagi, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hazırladığı tropik ev giyim koleksiyonuyla kutluyor. Yumuşak yapısı ve eğlenceli tasarımlarıyla çocukların hassas ciltlerine uygun koleksiyon sunan Dagi rengârenk  ürünleriyle ailelerin tercihi oluyor.

Rahatlığıyla ön planda

Bu yaz sokaklarda COLIN’S Summer Jeans havası esecek. COLIN’S’in yeni nesil jean kumaşı ve üretim teknikleriyle tasarladığı koleksiyon, sıcak yaz günleri için hafifliği ve rahatlığıyla ön plana çıkıyor.

Kaliteli uyku isteyenlere

Yataş, dünyanın ilk hafızalı yay sistemi Memory Coil teknolojili yeni yatağı Smart Track’i kesintisiz ve kaliteli uyku isteyenlerin beğenisine sunuyor.

Anahtar parçalar

Cloche İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonunda pastel renklerle yaza merhaba diyor. Sezonun trendi, yumuşak ve minimalist renklerin hâkim olduğu koleksiyonda; desenli elbiseler, piliseli etekler, uzun elbiseler, renkli bluzlar, fırfırlı gömlekler, bol paçalı pantolonlar ile bu sezonda gardıroplarımızın vazgeçilmezi gömlek elbiseler çabasız şıklığın anahtar parçalarından biri olacak.

Sütü çocuklara sevdiriyor

Sütü çocuklara sevdiren Nesquik, şimdi yenilenen Opti-Start’lı formülüyle, D vitamini, demir ve çinko gibi vitamin ve minerallerle çocukların gelişimleri için ihtiyaç duydukları önemli besin ögelerini de içeriyor.

Sessiz ve torbasız 

Rowenta Silence Force süpürge, evinizdeki konforun ve uzun ömürlü temizliğin gizli kahramanı olacak. Türkiye’nin en sessiz ve torbasız siklon teknolojisine sahip süpürge tozu hayatınızdan çıkarıyor.

Baharın tüm renkleri

Mudo’nun, baharın tüm renklerinden ilham alınarak hazırlanan İlkbahar-Yaz çanta koleksiyonu mağazalarımız ve mudo.com.tr’de yerini almaya başladı. Hem spor, hem şık kombinlerinizin en güzel tamamlayıcı parçaları için Mudo’ya göz atmayı unutmayın!

Cildin nem dengesini sağlıyor 

Sinoz’un yeni ürünü Seramic Beauty Cream; içeriğindeki kolajen, hyalüronik asit ve şifalı yağlar sayesinde cildin nem dengesini sağlarken aynı zamanda ışıltılı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Kontur yapmak çok kolay 

Max Factor’den bir ilk… Dakikalar içerisinde uygulayabileceğiniz yeni Miracle Contouring Paleti ile artık kontur yapmak 3’ten geriye saymak kadar kolay. Max Factor Türkiye Makyaj artisti Fezi Altun’un imzasını taşıyan Miracle Contouring paleti, yüzünüzün önemli özelliklerinizi vurgulamak istediğiniz her an  kolayca uygulayabileceğiniz favori paletiniz  olmaya geliyor.

Titiz anneler için

Düfa Boya’nın duvarlarda ve ahşap yüzeylerde kullanıldığı zaman yazı tahtası etkisi yaratması için tasarladığı Yaz ve Sil ürünü, sürüldüğü yüzeyde renk değişimine neden olmadan kolay silinebilir özelliği ile titiz annelerin hayatını kolaylaştırıyor.

Evde bakım yapmak mümkün

Amway cildin görüntüsünü ve sağlığını inanılmaz bir şekilde etkileyen Artistry Dermasonik Cihazı’nı profesyonel bir cilt bakım aracı olarak evde kullanım için geliştirdi. Cildin koruyucu filmleri cildin dış etkilere karşı korunmasında özel bir rol oynadığı gibi eş zamanlı olarak besin maddelerinin ciltten çıkmasını önler.