Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Şıklık tüm tasarımlarda 

Butigo, şıklığı ve feminenliği tüm tasarımlarına yansıtıyor. Sezon trendlerini yansıtan modelleri kadınlara ulaşılabilir fiyatlarla sunan Butigo bahara; pastel tonlar, pembeler, dore ve lamelerle merhaba diyor.

Parfüm içermez 

Cetaphil Hassas Cilt Temizleyicisi. Yağ, sabun ve parfüm içermediği için tahrişe neden olmayan nazik ama tam temizlik sağlayan Cetaphil Hassas Cilt Temizleyici’yi suyla ya da susuz kullanabilir, cildinize ihtiyacı olan günlük bakımı sunabilirsiniz.

Farklı temellerden ilham alıyor 

Koton Baby İlkbahar-Yaz koleksiyonu, kız ve erkek bebekler için farklı temalardan ilham alınarak hazırlanan tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Koleksiyon, emojiler, eğlenceli kıvrım detayları, kabartmalı baskılar ve capcanlı renklerle bebeklerin enerjik dünyasını yansıtıyor.

En hit trendler

Gelinler! Düğününüz kır düğünü ise hem gösterişli hem rahat olmanın en kolay yolu olan babetler için FLO’nun yeni sezon koleksiyonuna bakmayı unutmayın. Ya da FLO onlarca çeşidiyle yer alan sezonun en hit trendlerinden beyaz bir spor ayakkabıyla en cool gelin olmaya ne dersiniz?

Sezona yön veriyor 

Dünyaca ünlü Avustralya markası Le Specs güneş gözlükleri, zamansız modelleriyle sezona yön vermeye devam ediyor! Adam Selman, 60’lar ve 70’lerin sade, kolay giyinen ama şıklığını koruyan kadınlarından ilham alarak Le Specs için özel bir koleksiyon hazırladı.

Favori adres 

Dünyaca ünlü markaların klasik modellerinden son trend’lerine kadar onlarca modeli bir arada bulabileceğiniz In Street, sneaker seçiminde favori adresiniz olmaya devam ediyor.

İnce işçilik 

Romantik ve ince işçiliği referans alan MACHKA 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda öne çıkan gece elbiseleri ılık bahar düğünlerinden akşamüstü davetlerine kadar zarif ve feminen bir seçki sunuyor.

Derinlemesine nem

“Hydrabio Perfecteur SPF 30” Cildi derinlemesine nemlendirirken bir yandan da pürüzsüzleştiriyor, güneşten koruyor, cilde anti-aging etki sağlıyor ve ışıltı veriyor…  İşte Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30, tüm bu hayallerin gerçeğe dönüşmüş hali!

Çığır açan başlık

Flormar’ın yepyeni eyeliner’ı Roll’N Go’nun çığır açan disk şeklindeki başlığıyla tek hareketle kusursuz çizgiler çekmek için kontrol sende!

Taze ve lezzetli ürünler 

Tefal Ultrablend Cook, mükemmel parçalama ve karıştırma özelliğiyle sizi taze ve lezzetli öğünlerle buluştururken aynı zamanda kendi mutfağınızın şefi olup pratik tarifler ile menünüzü genişletebilirsiniz.

Özgün tasarımlar 

Yeni evlenecek çiftlere birbirinden şık ve zarif alyans seçenekleri sunan Atasay Myloove, özgün tasarımlarıyla sezonun alyans modasını en şık haliyle koleksiyonuna yansıtıyor. 

Çevre dostları burada 

Viking, doğa ve çevre dostu teknolojileri temizlikle buluşturuyor. Özellikleri ve adını yazdırdığı ilklerle temizlikte yepyeni bir dönemin kapılarını açıyor.

Çarpıcı şıklık

Çarpıcı şıklığıyla her sezon moda dünyasını etkisi altına alan Versace, 2018 saat koleksiyonu “Shadov” ile elegant stilini gözler önüne seriyor.

Tazelik ve canlılık barındırıyor 

GIZIA, mezuniyet ve kutlamalar için tercih edilebilecek; gençlik, tazelik ve canlılık barındıran çok özel parçaları tüm mağazalarında moda takipçileri ile buluşturuyor...

Hayatınızı kolaylaştırın 

Karaca’nın elektrikli süpürge algısını baştan sona değiştirecek yeni ürünü Karaca Vantuz, hayatını kolaylaştırmak isteyenler için ideal alternatifler arasında yer alıyor.

Canlılığını koruyor 

Natural Radiant Longwear Foundation’ı sunuyor. 16 saat boyunca mükemmelliğini koruyan ve güçlü bir ışıltı sağlayan formülüyle Natural Radiant Longwear Foundation, orta-yüksek kapatıcılığıyla uygulandığı andan itibaren canlılığını ve tazeliğini koruyor.

Geniş ürün seçeneği

Koçtaş, halı ve parkelerde sunduğu geniş ürün seçeneği ve avantajlı fiyatlarla yaşam alanlarında keyifli bir ortam yaratılmasına yardımcı oluyor. 

İkonik modeller

Şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan, ikonik modelleriyle fark yaratan Camper, ilkbahar - yaz 2018 koleksiyonundaki, renkli, karizmatik ve bir o kadar da konforlu Brutus modelleriyle kent yaşamına ilham oluyor!

Üstün performanslar 

Columbia, patika koşularına ek olarak şehir içi zeminler için özel olarak geliştirilen Columbia Montrail serisiyle yeni sezonda da üstün koşu performanslarını garantiliyor.

Kadınların havası değişiyor

Poison By Kıramer’in lüks ögelerle harmanladığı ilkbahar-yaz koleksiyonu “Playground” kadınların tüm havasını değiştiriyor.